В Івано-Франківську відбулося засідання регіонального офісу УЄФА GROW

14 вересня в конференц-залі «Фонтуш Бутік Готелю», що в Івано-Франківську, відбулося засідання регіонального офісу УЄФА GROW в Івано-Франківській області.

Присутні підбили підсумки проєкту УЄФА GROW в області за період із червня 2019-го по лютий 2020 року та обговорили цілі й завдання другого року проєкту.

Перший заступник голови обласної асоціації футболу Тарас Клим та регіональний менеджер проєкту УЄФА GROW в Івано-Франківській області Микола Васильків вручили відповідальним особам проєкту в містах та районах області футбольні м’ячі для команд-учасниць змагань «Шкільна футбольна ліга» в межах проєкту УЄФА GROW, сертифікати учасника та пам'ятні кольорові буклети.

Фото ifff.if.ua

Проєкт УЄФА GROW — пілотний проєкт із розвитку масового футболу, який ініціював і впроваджує в Україні УЄФА. Суть проєкту полягає в популяризації футболу на регулярній основі, підвищенні освіти для тренерів, можливостях професійного розвитку для вчителів та волонтерів, розвитку шкільних програм з акцентом на футбол серед дівчат, створенні бази даних учасників проєкту (реєстрації юних футболістів в інформаційно-статистичній базі даних Української асоціації футболу) для подальшої співпраці.

Реалізація проєкту стосується аматорського, дитячо-юнацького, жіночого, ветеранського футболу та футболу людей з інвалідністю.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
06.10.2021 19:10

Пілотний проєкт УАФ «УЄФА Grow Participation» увійшов у шорт-лист премії UEFA Grow Awards 2021

Проєкт зі стратегічного розвитку футболу в регіонах Grow Participation...

24.02.2021 13:00

Проєкт UEFA Grow в Україні: європейські асоціації та клуби поділилися досвідом щодо розвитку місцевих ФК

Національна асоціація сильна настільки, наскільки потужні її регіональ...

03.11.2020 14:04

Візьми участь в опитуванні про цінність футболу в Україні та виграй м’яч від УЄФА!

Українська асоціація футболу за підтримки УЄФА проводить дослідження п...

30.07.2020 18:38

УЄФА GROW: поповнення української футбольної родини

Перший рік реалізації пілотного проекту УЄФА Grow, що спільно вті...

Підписатися на новини