Вік-енд для легіонерів збірної України: старт для Ярмоленка й відкладені матчі Зінченка та Луніна

Перший клубний вік-енд після старту Ліги націй для легіонерів національної збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на матчі проти Швейцарії та Іспанії, розпочнеться вже сьогодні, 11 вересня.

У 4-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна на своєму полі зійдеться з «Пакші» (початок матчу — о 21.00 за київським часом).

А у 5-му турі чемпіонату Бельгії «Гент» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна на виїзді зіграє із сусідом по турнірній таблиці, «Ейпеном» (21.45).

У суботу, 12 вересня, стартовий поєдинок англійської Прем'єр-ліги-2020/2021 проведе «Вест Хем» Андрія Ярмоленка. Команда українця на своєму стадіоні прийматиме «Ньюкасл» (17.00). Цікаво, що ще один представник збірної України в АПЛ, Олександр Зінченко, разом зі своїм «Манчестер Сіті» матч 1-го туру зіграє пізніше. Домашню гру «Містян» з «Астон Віллою» перенесено через серпневі поєдинки «МС» у Лізі чемпіонів.  

У бельгійській Про Лізі «Брюгге» Едуарда Соболя чекатиме на гостей із «Васланд-Беверену» (21.45).

Бельгійські баталії продовжаться й у неділю, 13 вересня. О 14.30 розпочнеться матч, в якому «Андерлехт» Богдана Михайліченка прийматиме «Серкль Брюгге». А о 21.45 «Кортрейк» Євгена Макаренка почне домашню зустріч із «Мускроном».

Додамо, що цього вік-енду стартує й іспанська Ла Ліга, де у складі «Реалу» виступатиме Андрій Лунін. Матч мадридців проти «Хетафе» перенесено з тієї самої причини, що й поєдинок «Манчестер Сіті» в АПЛ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини