«Кубок Довіри»: проєкт, який має на меті зробити громади більш безпечними та дружніми

У Луганській області стартує проєкт «Кубок Довіри», що передбачає залучення офіцерів поліції та вчителів фізичної культури до роботи з дітьми за концепцією «Спорт заради розвитку».

У межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Головним управлінням Національної поліції в Луганській області, Українською асоціацією футболу та Луганською обласною державною адміністрацією — обласною військово-цивільною адміністрацією впроваджує проєкт «Кубок Довіри».

Метою проєкту є покращення якості спілкування поліції з громадянами, побудова довірчих відносин між дітьми та представниками правоохоронних органів задля превенції, профілактики негативних явищ та формування здорового суспільства.

До проєкту будуть залучені інспектори з ювенальної превенції та вчителі фізичної культури, які, використовуючи концепцію «Спорт заради розвитку», будуть працювати з дітьми та співдіяти з громадами 15-ти населених пунктів Луганської області. Уже у вересні цього року полісмени разом із вчителями пройдуть спеціалізовані тренінги та опісля зможуть сформувати футбольні команди з дітей, що не займаються футболом професіонально. Діти матимуть змогу тренуватися разом зі своїми наставниками та візьмуть участь у регіональних змаганнях. А вже наприкінці року команди-переможці змагатимуться за «Кубок Довіри» Луганської області.

Окрім спортивної складової, проєкт передбачає обговорення таких актуальних тем, як безпека на дорогах, здоровий спосіб життя, шахрайство в Інтернеті та по телефону, насильство в сім’ї та безпека наших громад. Полісмени разом з учнями втілять мініпроєкти, щоб зробити свої громади більш безпечними та дружніми.

Запрошуємо ЗМІ та інші зацікавлені організації до співпраці. Футбол об’єднує!

Для запитів ЗМІ: Ірина Макаревич, координаторка проєкту, +380971855722, [email protected]. 

Довідка

Проєкт «Профілактика правопорушень та інших негативних явищ через взаємодію поліції та дітей на партнерських засадах («Кубок Довіри») у Луганській області» реалізується благодійним фондом «Розвиток футболу України» у партнерстві з Головним управлінням Національної поліції в Луганській області, Українською асоціацією футболу та Луганською обласною державною адміністрацією — обласною військово-цивільною адміністрацією в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.09.2020 15:02

«Кубок Довіри»: у листопаді відбудуться регіональні змагання, переможці яких вийдуть до фіналу

Полісмени та вчителі фізичної культури Луганської області пройшли...

24.03.2019 21:35

У першому «Кубку Довіри» перемогла дитяча команда зі Львівщини

Сьогодні, 24 березня, в Києві відбувся фінал першого в Україні дитячог...

18.03.2019 16:18

У столиці відбувся регіональний етап турніру «Кубок Довіри» серед команд Києва та області

У неділю, 17 березня, у Києві відбувся регіональний етап першого...

16.03.2019 14:07

У Києві пройде регіональний етап турніру «Кубок Довіри»

У Києві відбудуться регіональний етап першого в Україні дитячого...

Підписатися на новини