Старт збірної України в Лізі націй — тема Експерт-клубу Parimatch

14 вересня у PMHUB (Іоанна Павла ІІ, 5) відбудеться засідання Експерт-клубу Parimatch (початок — о 14.00). Захід, мета якого — висвітлення найцікавіших тем українського футболу, знову збере разом відомих футбольних експертів та функціонерів. Цього разу — щоб обговорити повернення після тривалої паузи національної збірної України та її старт у розіграші Ліги націй.

Що не потрапило до об’єктивів фото/відеокамер під час першого збору збірної України у 2020 році? Що змінилося в головній команді країни за період вимушеної паузи, пов’язаної з пандемією коронавірусу? Як себе проявили новачки збірної? Як оцінюють гравці, тренери та експерти матчі проти команд Швейцарії та Іспанії? Ці та інші теми обговорюватимуться в межах чергового Експерт-клубу Parimatch!

Експерти висловлять свої думки стосовно перших ігор нашої команди з найсильнішими європейськими збірними в Лізі націй, турнірної ситуації в групі після двох стартових турів, а також проаналізують, що вийшло й не вийшло в підопічних Андрія Шевченка у протистояннях зі швейцарцями та іспанцями.

Представники ЗМІ, які бажають узяти участь в Експерт-клубі Parimatch, мають надіслати запит на акредитацію на [email protected].

Модератор заходу — прес-аташе національної збірної України Олександр Гливинський.

Маєте свою думку щодо перших офіційних ігор збірної України у 2020 році? Приєднуйтесь до чергового засідання Експерт-клубу Parimatch!

Підписатися на новини