Андрій Павелко зустрівся з президентом ШФА та послом Швейцарії в Україні

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко провів зустріч із президентом Швейцарської футбольної асоціації Домініком Бланом та Надзвичайним і Повноважним послом Швейцарії в Україні Клодом Вільдом. Захід відбувся у Львові перед матчем національних збірних України і Швейцарії в рамках першого туру Ліги націй УЄФА-2020/2021.

Фото Євгена Кравса

Під час прийому Андрій Павелко, Домінік Блан та Клод Вільд обговорили питання двосторонньої співпраці України та Швейцарії з розвитку футболу, обмінялися спогадами про попередні зустрічі двох національних збірних, зокрема про історичний і переможний для нашої команди поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату світу-2006, а також думками про перспективи розвитку двосторонніх стосунків, у тому числі в проведенні товариських матчів національних збірних України і Швейцарії.

Фото Євгена Кравса

«Я вдячний моєму швейцарському колезі Домініку Блану та пану послу Клоду Вільду за надзвичайно цікаву й продуктивну зустріч, яка сприятиме розвитку футбольної співпраці України та Швейцарії», — зазначив за підсумками заходу Андрій Павелко.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини