Останні новини національної збірної України: команда прибула до Львова й заселилася до «Гранд-готелю»

Після годинного перельоту з Харкова чартерний літак із синьо-жовтими на борту приземлився у Львові о 18.00. У складі команди на даний момент — 28 гравців. Як ми повідомляли раніше, до «молодіжки» було відправлено Олександра Сироту. Усі інші продовжують претендувати на місце в заявці на гру зі Швейцарією.

Одразу з летовища хлопці виїхали до свого традиційного розташування в столиці Галичини — «Гранд-готелю». Дуже важливо, що у збірної України є місця, в яких її завжди радо чекають. Традиційний сервіс найвищого ґатунку та тепла турботлива атмосфера оточували збірників у харківському готельному комплексі Superior Spa & Golf Resort, який тренери, гравці та персонал залишали з відчуттям щирої вдячності.

Фото Павла Кубанова

Так само професіоналізм високого класу з порогу відчутний і у львівському готелі. На першому місці, крім сервісу, заходи безпеки відповідно до вимог карантину. Усі члени збірної постійно застосовують індивідуальні засоби захисту. Водночас і персонал «Гранд-готелю» постійно перебуває в захисних масках, лише за необхідності контактуючи з відповідальними представниками менеджменту головної команди. Усі члени делегації живуть в окремому крилі, не перетинаючись із іншими відвідувачами.

Фото Павла Кубанова

Сьогодні перед вечерею представники команди в повному складі здали вже третій ПЛР-тест за ці збори. Нинішній проведений уже безпосередньо УЄФА як організатором турніру Ліги націй. Результати досліджень будуть готові за добу.

Фото Павла Кубанова

Завтра синьо-жовті весь день проведуть у готелі, аби уникнути будь-яких контактів із зовнішнім середовищем. А ввечері, о 18.30, відбудеться офіційна передматчева прес-конференція за участю головного тренера збірної Андрія Шевченка та її капітана Андрія Пятова. Після цього головна команда України проведе офіційне тренування на газоні «Арени Львів», перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа. Через карантинні обмеження представники ЗМІ зможуть поспостерігати за частиною заняття лише з медіа-трибуни.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини