Новини з табору збірної України: приїзд Михайличенка, Ярмоленка та Макаренка

Після чотирьох інтенсивних тренувальних днів коуч синьо-жовтих Андрій Шевченко дещо зменшив навантаження збірникам. До того ж до Харкова повернулася спека, і про попередні комфортні для роботи умови залишилися лише спогади.

При температурі +30 працюється не так жваво. Щоправда, рятує затінок, який від шостої вечора поступово закриває майже весь газон «Сонячного». Хочеться відзначити якісну роботу колективу стадіону, який підготував, без перебільшення, ідеальне поле. Упродовж п’яти днів до трав‘яного килима немає жодного зауваження — одні компліменти від тренерів та гравців.

Фото Павла Кубанова

Сьогодні ввечері команда перш за все добре розім’ялася  під керівництвом Андреа Аззаліна. Після цього футболісти тактично відпрацьовували структуру гри з моделюванням  різних ігрових ситуацій. Таким чином, відбувається логічне продовження роботи, яку від початку збору виконує команда.

Фото Павла Кубанова

Після насичених занять тренери запропонували підопічним відновлювальні вправи: можна було пограти в тенісбол, що обожнюють практично всі футболісти.

Фото Павла Кубанова

Сьогоднішнє тренування стало першим у лавах національної команди для Богдана Михайличенка. Пізно ввечері до збірної приєднаються Андрій Ярмоленко та Євген Макаренко. Заключна група із п’яти гравців (Яремчук, Пластун, Безус, Соболь та Харатін) прибуде до Харкова під кінець понеділка.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

Підписатися на новини