Володимир Зеленський і Андрій Павелко відвідали перший матч відродженого «Кривбасу» та проінспектували футбольну інфраструктуру Кривого Рогу

Президент України Володимир Зеленський та президент Української асоціації футболу Андрій Павелко побували на матчі Кубку України «Кривбас» — «Черкащина», який відбувся у Кривому Розі й став першим офіційним поєдинком для відродженого клубу.

Під час візиту до Кривого Рогу високі гості також поспілкувалися з футболістами й тренерами «Кривбасу» перед відповідальним матчем, відвідали стадіон «Металург», де відбулася презентація проекту комплексної реконструкції цієї футбольної арени. Також Глава Держави та президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко обговорили ситуацію, в якій опинилася низка великих футбольних клубів України, зокрема, ФК «Металіст» Харків, ФК «Чорноморець» Одеса, ФК «Карпати» Львів, ФК «Таврія» Сімферополь та інші.

Фото прес-служби УАФ

За словами Андрія Павелка, проект реконструкції рідного для «Кривбасу» стадіону «Металург» у Кривому Розі буде реалізовуватися відповідно до стандартів УЄФА й передбачає, що після її завершення арена зможе приймати матчі рівня фіналу Кубку України та поєдинки національних збірних.

Фото прес-служби УАФ

«Професіональний клуб починається з футбольної школи. Тому було надзвичайно цікаво відвідати клубну школу «Кривбас 84», поспілкуватися з юними вихованцями й майбутніми зірками «Кривбасу» та національних збірних України.

Насамперед заради цих майбутніх чемпіонів, яким ми подарували новенькі м’ячі і які світилися цього дня від радості, варто було зберегти й відродити велике ім’я футбольного клубу «Кривбас»! І тим, що ця ініціатива була реалізована, футбольна спільнота міста й всієї країни завдячує президенту України Володимиру Зеленському. Кривий Ріг має всі шанси знову стати одним із футбольних центрів нашої країни!» — розповів про візит до Кривого Рогу Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

Також президент УАФ зауважив, що важливим є те, що Глава Держави щиро вболіває за весь український футбол. «Радий, що наші погляди збігаються стосовно того, що в кожному великому місті України має функціонувати потужний клуб, який виступатиме у футбольній еліті», — зазначив президент УАФ.

«Для нас це велике щастя. Це — великий бренд. Я сам ще маленьким хлопцем ходив на всі матчі «Кривбасу». Я вас вітаю з відновленням і бажаю вам тільки перемог. Успіхів!» — звернувся Володимир Зеленський до гравців і вболівальників ФК «Кривбас».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини