Волонтери «Відкритих уроків футболу» розпочали навчання

17 серпня в Запоріжжі стартувало навчання волонтерів соціального проекту УАФ «Відкриті уроки футболу», що допомагає дітям переселенців з Донбасу і Криму за підтримки Європейського Союзу.

На трьох семінарах, що проходитимуть у Запоріжжі із 17-го по 23 серпня для представників Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Київської областей волонтери проекту підготуються до нового формату проведення заходів, адаптованого до всіх санітарних та протиепідемічних норм.

Перед стартом заходів, на яких учасники також дотримуються умов карантинних обмежень, відбулася прес-конференція, що проходила в конференц-залі запорізького готелю «Рейкарц».

Фото прес-служби УАФ

«Хотів би привітати всіх вчителів, тренерів, шкільних психологів та поліцейських ювенальної превенції, що в такий складний час знайшли можливість приїхати для підвищення своєї майстерності в роботі з хлопчиками й дівчатками, що потребують найбільшої уваги. Також хотів би подякувати Представництву Європейського Союзу в Україні, який продовжує підтримувати наш важливий соціальний проект», — передав вітання учасникам семінарів перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

На прес-конференції виступили національний координатор проекту від Української асоціації футболу Євгеній Столітенко, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Свистун та голова Запорізької обласної асоціації футболу Віктор Межейко.

Фото прес-служби УАФ

«Уже стало доброю традицією розпочинати новий сезон «Відкритих уроків футболу» в Запоріжжі. Зі свого боку ми всіляко будемо сприяти проведенню семінарів на найвищому рівні. У нас у Запорізькій області дуже багато міст та сіл, які бажають стати учасниками проекту», — підкреслив Віктор Межейко.

Олександр Свистун відзначив важливість соціальної інтеграції вимушено переселених дітей у місцеві громади та запевнив, що місцева влада зі свого боку надасть підтримку в розвитку проекту в Запорізькій області.

Під час прес-конференції всім присутнім було презентовано новий проморолик про діяльність проекту та новий посібник для волонтерів, за яким вони можуть вивчати нові цікаві вправи та ігри.

Фото прес-служби УАФ

Після завершення прес-конференції на учасників чекали цікаві практичні заняття від кращих українських експертів.

Учителі фізичної культури, дитячі тренери, шкільні психологи та поліцейські ювенальної превенції після проходження навчання підготують у регіонах своїх помічників — молодіжних лідерів, які є майбутніми волонтерами проекту.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини