Сергій Сапронов: «Дівчата були дуже розчаровані, коли почули, що Євро-2020 скасовано»

Через складну епідеміологічну обстановку Виконком УЄФА змушений був скасувати еліт-раунд і фінальну частину чемпіонату Європи 2020 року серед футболісток віком до 17 років. Нагадаємо, що право виступити в еліт-раунді в Норвегії здобула й дівоча збірна України...

— Прикро, коли обставини диктують умови, — сказав головний тренер дівочої збірної України (WU-17) Сергій Сапронов у коментарі офіційному сайту УАФ. — Якщо відверто, то мої підопічні були дуже розчаровані, коли почули цю новину. Особливо шкода дівчат 2003 року народження, які вже не зможуть виступати в цій віковій групі, так і не збагатившись міжнародним досвідом.

Сподіваюся, що це не виб’є їх із колії, вони продовжуватимуть наполегливо тренуватися і з часом претендуватимуть уже на місце в збірній України серед 19-річних. Зрештою, нічого не вдієш, рішення УЄФА виважене, адже йдеться про здоров’я дівчат…

— Кілька днів тому УЄФА в черговий раз змінив терміни наступного іспиту збірної України (WU-17) — кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи вже 2021 року, який у лютому прийматиме Естонія. Уже відомі претендентки на поїздку до Балтії?

— З дівчатами 2004 року народження я вже визначився, адже торік зі збірною України (U-15) виїжджав на міжнародний турнір до Білорусі. А ось із молодшими футболістками є проблеми. Адже з відомих причин всеукраїнські змагання серед дівчат були скасовані, отже, навіть про якийсь перегляд не могло бути й мови. Ось чому нічого не залишається, як запастися терпінням і чекати, що коронавірус почне відступати.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.04.2020 16:16

WU-17: скасовано Турнір розвитку УЄФА, де мала виступити дівоча збірна України

Міжнародний турнір серед дівочих збірних WU-16/17, який мав відбутися...

Підписатися на новини