Делегати та офіцери безпеки УАФ пройшли атестацію на сезон-2020/2021

У понеділок, 17 серпня, у Будинку футболу відбувся семінар для делегатів та офіцерів безпеки Української асоціації футболу сезону-2020/2021.

Офіційних осіб матчів на початку заходу привітав перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, який побажав здоров’я присутнім, зважаючи на динаміку поширення епідемії COVID-19, і висловив сподівання, що сезон-2020/2021 в Україні розпочнеться й завершиться виключно за спортивним принципом.

Фото Павла Кубанова

«Усі знають, якою складною була ситуація із завершенням сезону в чемпіонатах Прем’єр-ліги та першої ліги. Низка ігор була під питаннями, адже деякі команди просто не могли грати через захворювання гравців, тренерів та персоналу на COVID-19.

Розуміємо, що непростим у плані організації та проведення буде й наступний сезон. Ми чекаємо на повернення вболівальників на стадіони. Плануємо отримати дозвіл від державних органів на присутність 25% прихильників футболу від кількості місць на вітчизняних аренах залежно від санітарно-епідеміологічної ситуації в кожному з регіонів.

Звертаюся до вас як до керівних офіційних осіб матчів: дотримання вимог медичного протоколу УАФ усіма учасниками футбольного дійства є критично важливим, аби епідемія коронавірусу не завадила поверненню на стадіони повноцінного футбольного свята та справжніх емоцій пристрасті та спортивної боротьби», — мовив до учасників семінару Вадим Костюченко.

Фото Павла Кубанова

Важливий передсезонний захід у Будинку футболу складався із двох частин.

До обіду було розглянуто питання змін та доповнень до Регламенту УПЛ сезону-2020/2021 із зауваженнями й пропозиціями до офіційних осіб матчу, що стосувалися поєдинків уже минулого сезону, змін та доповнень у Правилах гри IFAB із сезону-2020/2021, взаємодії з Національною поліцією України щодо забезпечення громадського порядку та громадської безпеки до, під час та після проведення футбольних матчів.

Фото Павла Кубанова

Окремо делегати та офіцери безпеки УАФ заслухали інформацію про контроль за дотриманням медичного протоколу УАФ та вимог Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення матчів прийдешньої футбольної кампанії.

Після теоретичної частини учасники семінару пройшли процедуру атестації на сезон-2020/2021.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини