Волонтери підготуються до «Відкритих уроків футболу» в адаптованому форматі

Із 17-го по 23 серпня в Запоріжжі проходитиме навчання волонтерів соціального проекту «Відкриті уроки футболу», що допомагає дітям переселенців з Донбасу і Криму за підтримки Європейського Союзу.

Участь у трьох семінарах, організованих із дотриманням вимог карантинних обмежень, візьмуть представники дев'яти регіонів України: Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Київської областей.

Волонтери проекту підготуються до нового формату проведення заходів, адаптованого до всіх санітарних та протиепідемічних норм.

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко зазначає: «Проект буде відновлено, коли діти знову підуть до школи. А поки що вчителі, тренери, шкільні психологи та поліцейські ювенальної превенції підвищать свою майстерність у роботі з хлопчиками й дівчатками, які бажають долучитися до футболу та потребують найбільшої уваги».

А в найближчий понеділок, 17 серпня, у конференц-залі запорізького готелю «Рейкарц» (пр-т Маяковського, 19) відбудеться прес-конференція «Відкриті уроки футболу»: допомога дітям ВПО» (початок — о 15.30).

На прес-конференції, що також проходитиме з дотриманням протиепідемічних норм, серед іншого буде презентовано посібник для волонтерів та відеоролик проекту.

Учасниками прес-конференції стануть: Євгеній Столітенко, національний координатор проекту від Української асоціації футболу; Віктор Межейко, голова Запорізької обласної асоціації футболу; Наталія Власова, начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОДА. Очікується також участь представників футбольного клубу «Зоря» Луганськ, що базується в Запоріжжі.

Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення події. Акредитація — за редакційними посвідченнями. Контактний телефон: +380 95 011 38 60.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини