Останні новини клубів ПФЛ. «Альянс» і «Верес» готуються зустріти перехідні матчі у всеозброєнні

Футболісти «Альянсу» й «Вересу» проводять спаринги, готуючись до матчів плей-офф із командами, що фінішують у першому дивізіоні відповідно на 15-му та 16-му місцях.

«Альянс» спочатку двічі розійшовся миром із «молодіжкою» «Дніпра-1» (3:3, 1:1), а потім узяв гору на нейтральному полі в Пущі-Водиці над «Вересом» — 3:2.

Натомість рівняни завдали поразок експериментальному складу ковалівського «Колоса» (3:0) і «молодіжці» київського «Динамо» (1:0), а також поступилися чемпіону України — «Шахтарю» (0:2).

Розпочали підготовку до сезону й команди, що вже здобули право виступати в першій лізі. Житомирське «Полісся» у своєму першому спарингу поступилося «Шахтарю» — 1:4. У найближчих планах клубу — ігри із «Чайкою» (Петропавлівська Борщагівка) та «Вересом». До тренерського штабу нового керманича «Полісся» Сергія Шищенка ввійшов Григорій Чурилов, з яким вони разом раніше працювали в «Буковині» та «Шахтарі» U-19.

Встигла вже зіграти контрольний поєдинок і тернопільська «Нива», яка здолала опір молодіжного складу «Львова» — 3:1. А от «ВПК-Агро» та херсонський «Кристал», які тріумфували у групі «Б», поки що обмежуються тренуваннями.

Тим часом друголіговий «Ужгород» очолив Володимир Васютик, який раніше допомагав В’ячеславу Грозному в «Шахтарі» (Караганда, Казахстан). Його асистентом став Валентин Слюсар — відомий у минулому футболіст, який останніми роками тренував аматорські команди Закарпаття.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини