УАФ заохотила спеціальними призами переможців онлайн-змагань «Гвардійський комплекс» під егідою Нацгвардії України

Перші віце-президенти УАФ Олег Протасов і Анатолій Дем'яненко передали пам'ятні сувеніри переможцям онлайн-змагань Нацгвардії України «Гвардійський комплекс».

Із 18 травня по 21 червня Національна гвардія України вперше у своїй історії проводила масштабні онлайн-змагання «Гвардійський комплекс». У них брали участь військовослужбовці та службовці Національної гвардії України, ветерани Внутрішніх військ МВС та Нацгвардії України, а також члени їхніх родин.

Загалом у змаганнях, де учасники виконували різні фізичні вправи, взяли участь понад 1500 осіб. У підсумку визначилися 27 володарів нагород у дев'яти вікових групах та чотири переможці в номінаціях «Ветеран-гвардієць», «Юний гвардієць», «За волю до перемоги» та «За кращу техніку». 10 переможців виступають у футбольних командах на аматорському рівні.

Фото Павла Кубанова

Враховуючи багаторічну плідну співпрацю між Українською асоціацією футболу та Національною гвардією України, керівництво УАФ вирішило нагородити переможців «Гвардійського комплексу» спеціальними призами.

Сьогодні під час зустрічі з представниками Головного управління Нацгвардії України, начальником відділу фізичної підготовки і спорту Сергієм Лешенею та начальником служби відділу фізичної підготовки і спорту Сергієм Забродським перші віце-президенти УАФ Олег Протасов та Анатолій Дем'яненко передали призи від Української асоціації футболу. У свою чергу офіцери Нацгвардії вручили легендарним футболістам, а нині — керівникам УАФ пам'ятні сувеніри.

Нагороджувати переможців змагань будуть в урочистій атмосфері безпосередньо у військових частинах Національної гвардії України за місцем їхньої дислокації.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

Підписатися на новини