Презентовано нову форму збірної України від Joma

Компанія Joma, яка є технічним спонсором національної збірної України, презентувала новий комплект форми, в якому наша команда буде виступати починаючи з матчів Ліги націй у поточному році.

Особливості дизайну

Для домашнього комплекту в якості основного використовується жовтий колір, деталі виділено синім. Цей дизайн включає останні інновації: новий дизайн із сублімаційним друком у передній частині футболки, що має темний відтінок, навіяний традиціями української вишивки. Основним кольором виїзного комплекту форми, навпаки, буде синій із жовтими деталями.

Міцні шви, сітчаста тканина з боків із використанням інноваційної технології DRY MX для контролю вологості тіла — ці деталі лише підкреслюють особливе ставлення виробника до якості нового екіпірування, в якому гратиме збірна України.

Технічні особливості

Одяг Joma відомий своєю якістю та технічними характеристиками. Стандарти якості бренду було застосовано до всіх елементів одягу національної збірної України — як в ігрових комплектах, так і в точних копіях, представлених для вільного продажу.

Ігрові футболки виготовлені з поліестеру, мають гарну якість та еластичність. Окрім цього, вони мають відмінну зносостійкість. Тканина, з якої виготовлено форму, має технологію захисту від поту DRY MX й забезпечує гравцям відчуття сухості та комфорту, а також запобігає переохолодженню після тренувань.

Як придбати футболку

Футболки вже є в наявності на сайті Joma.ua та Joma.com.ua. Вартість однієї футболки складає 1450 грн.

Скоро стане доступною репліка футболки.

Фото УАФ

Про Joma

Образ спортсмена завжди був найкращою рекламою Joma, саме тому на наступних Олімпійських іграх у Токіо спортивний одяг бренду вдягнуть вісім національних команд, у тому числі й збірна Іспанії. На найважливішому спортивному заході у світі бренд буде представлено 18-ма федераціями з різноманітних дисциплін: Королівською федерацією легкої атлетики, Федерацією гандболу Іспанії та Федерацією регбі Іспанії та багатьма іншими.

У футболі Joma є одним із лідируючих виробників спортивного екіпірування іспанської Ла Ліги, співпрацюючи з такими клубами, як «Хетафе», «Леганес», «Ейбар» та «Вільярреал». В італійській Серії А Joma є офіційним спонсором «Сампдорії», «Торіно», «Аталанти», у Бельгії — «Андерлехта», у Німеччині — «Хоффенхайма». Що стосується національних команд, то, окрім України, Joma є технічним партнером збірних Румунії та Гондурасу. А разом кількість партнерів компанії складає більш ніж 300 професійних команд у всьому світі.

У міні-футболі Joma є спонсором найкращих команд італійської, бразильської та іспанської ліг. Нещодавно бренд став технічним спонсором Королівської іспанської футбольної федерації в секції футзалу, для якої Joma виготовила три офіційні м’ячі та розробила ігрові комплекти. Також варто згадати про спонсорство Національної ліги з міні-футболу з початку сезону-2019/2020 офіційним м’ячем Aguila F2.

Joma продовжуватиме розвиток на національному та міжнародному спортивних ринках, пропонуючи інновації, технології, якість та гарні ціни.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини