Зірки українського футболу розіграли Kyiv Football Cup-2020

У Києві завершився традиційний, уже четвертий за ліком, престижний футбольний турнір серед ветеранів 40+ Kyiv Football Cup.

Організатором заходу виступила Європейська ліга ветеранів, а амбасадором турніру став відомий український футболіст Владислав Ващук.

У футбольному святі брали участь 16 команд з 11-ти українських міст. На жаль, у зв'язку з пандемією коронавірусу до столиці України не змогли прибути футбольні колективи з інших країн.

 

Kyiv Football Cup-2020 пройшов під гаслом «Парад зірок українського футболу». На футбольне поле вийшли виконавці, які ще нещодавно радували вболівальників своєю грою за провідні українські клуби й національну збірну України: Шуховцев, Косирін, Цихмейструк, Костюк, Костишин, Полунін, Шищенко, Сачко, Кабанов, Конюшенко та одразу шість учасників чемпіонату світу 2006 року — Ващук, Назаренко, Шелаєв, Воробей, Бєлік, Свідерський.

Турнір проходив протягом двох днів у форматі 8Х8, кожна команда зіграла по шість матчів.

За підсумками групового етапу і чвертьфіналів у півфіналах зустрілися одеські «Аркадія-Аваль» і «Чорне море» та «Володимирівка» (Волинська область) і «Дніпро». В одеському дербі з рахунком 2:1 перемогла команда «Чорне море». При цьому футболісти «Аркадії» Ігор Шуховцев та Олександр Косирін під час матчу не реалізували пенальті. У другому півфіналі волинські футболісти обіграли дніпрян — 3:2.

У матчі за третє місце в серії післяматчевих пенальті одесити з «Аркадії-Аваль» виграли у «Дніпра» — 2:1, а переможцем турніру стала «Володимирівка», яка в драматичному фіналі виявилася сильнішою за «Чорне море» — 4:3.

 

Кращим гравцем Kyiv Football Cup було визнано Сергія Назаренка («Дніпро»).

Кращий бомбардир — Олександр Косирін («Аркадія-Аваль») — 11 голів.

Кращий воротар — Владислав Лисенко («Володимирівка»).

Кращий захисник — Ігор Павлик ( «Аркадія-Аваль»).

Кращий нападник — Федір Пилипів ( «Чорне море»).

MVP — Валерій Легчанов («Володимирівка»).

 

Учасники та гості Kyiv Football Cup відзначили високий рівень проведення турніру. Зокрема, були організовані онлайн-трансляції всіх 45-ти матчів, і спостерігати за футбольними баталіями могли глядачі з багатьох країн.

Після завершення турніру президент Європейської ліги ветеранів Вадим Каганов повідомив, що наступний Kyiv Football Cup пройде в період із 1-го по 4 липня 2021 року, і в ньому разом із зірками українського футболу візьмуть участь і європейські знаменитості. Планується, що наступного року до Києва приїдуть 32 команди (16 українських і 16 — з Європи, Африки та Азії).

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2021 16:00

На новому майданчику відбувся зірковий майстер-клас для юних гравців київського жилмасиву Троєщина

У Києві на футбольному майданчику по вул. Закревського, 35а пройшов ф...

04.06.2019 14:30

Два дитячі будинки-інтернати представлятимуть Україну на міжнародному турнірі Seni Cup у Польщі

У Києві відбувся турнір Міжнародної футбольної ліги серед вихованців п...

27.07.2018 14:19

Випускний матч у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Учора, 26 липня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатиз...

Підписатися на новини