Президент ФІФА висловив співчуття з приводу смерті легенди українського футболу Володимира Трошкіна

На адресу президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка надійшов лист від президента ФІФА Джанні Інфантіно, який висловив співчуття з приводу смерті Володимира Трошкіна.

У листі, зокрема, йдеться: «Висловлюю щирі співчуття з приводу смерті відомого колишнього гравця та тренера Володимира Миколайовича Трошкіна. Складно підібрати слова, щоб висловити той сум, який ми відчуваємо від втрати, якої зазнав увесь український футбол.

Протягом кар’єри Володимир захищав кольори національної збірної команди СРСР і був частиною команди, яка дійшла до фіналу чемпіонату Європи 1972 року в Бельгії. Він також вигравав бронзові нагороди олімпійського футбольного турніру 1976 року в Монреалі зі збірною СРСР.

Неперевершений гравець, легенда київського «Динамо», один із найкращих правих захисників українського футболу. Його спадок та досягнення, і, зокрема, лідерські якості на футбольному полі та людські у повсякденному житті ніколи не будуть забуті. Усі ми сумуватимемо за ним.

Від усієї міжнародної футбольної спільноти висловлюю глибокі співчуття Українській асоціації футболу, родині, друзям та близьким Володимира Трошкіна».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.01.2024 23:18

The Best FIFA: ФІФА оголосила лауреатів 2023 року

Сьогодні в Лондоні відбулася церемонія нагородження The Best FIFA Foot...

24.06.2023 10:34

Рішення Ради ФІФА щодо проведення міжнародних турнірів

Рада ФІФА на своєму засіданні ухвалила низку рішень стосовно термінів...

25.04.2023 16:07

Визначилися чотири претенденти на проведення жіночого ЧС-2027

Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) отримала чотири заявк...

18.04.2023 16:00

Програма ФІФА з розвитку талантів — тепер в Україні

Українська асоціація футболу, попри період найскладнішого випробування...

Підписатися на новини