Приємна місія Харківської обласної асоціації футболу

Комплекти кубків та нагородної атрибутики від Української асоціації футболу та ХОАФ отримали Змііївська районна федерація та Балаклійська ДЮСШ.

За дорученням члена Виконкому УАФ, голови ХОАФ Віктора Коваленка відбулася робоча поїздка до Зміївського району. У межах візиту була проведена зустріч із керівництвом району та районної федерації футболу. Перший заступник голови Зміївської РДА Костянтин Лисак, виконавчий директор ХОАФ Олена Коробка та голова Зміївської районної федерації футболу Сергій Пасічник обговорили розвиток футболу в районі, участь команд в обласних змаганнях та обласні масові заходи на 2020 рік.

З метою підтримки проведення місцевих змагань за ініціативи Української асоціації футболу та ХОАФ районна федерація отримала комплекти кубків та нагородної атрибутики, а дитячі команди — футбольні м`ячі для тренувань. Такі заходи заплановані і в інших районах області протягом літньо-осіннього періоду.

Фото hoff.org.ua

Також на стадіоні «Вимпел» у Балаклії відбулася робоча зустріч голови районної державної адміністрації Віталія Карабанова з виконавчим директором Харківської обласної асоціації футболу Оленою Коробкою.  

У ході зустрічі представники асоціації обговорили нагальні питання розвитку футболу в регіоні. Під час заходу представники Харківської обласної асоціації футболу виконали приємну місію, вручивши юним вихованцям Балаклійської дитячої юнацької спортивної школи футбольні м’ячі, кубки та медалі від Української асоціації футболу для проведення районних змагань та подальшої популяризації футболу в районі.

Фото balakliya-rda.gov.ua

Підписатися на новини