Українська асоціація футболу підписує ексклюзивну угоду з FeedConstruct

Українська асоціація футболу надає компанії FeedConstruct, постачальнику спортивних даних, ексклюзивні права на збір та розповсюдження інтернет-відеотрансляцій та оперативних букмекерських даних із матчів, що проводяться під егідою УАФ.

Партнерство з FeedConstruct охоплюватиме більше 800 щорічних заходів у рамках змагань Прем'єр-ліги України, кубкових турнірів, жіночих та молодіжних ліг тощо. Виступаючи за цілісність змагань, провайдер надаватиме точні дані, зібрані його мережею скаутів, та здійснюватиме інтернет-трансляції, які здобудуть велику прихильність серед уболівальників.

«Найголовніший критерій спортивних змагань — їхня прозорість та відкритість. Саме непередбачуваністю результатів, справжніми емоціями та переживаннями захоплює спорт та, зокрема, футбол! 

Українська асоціація футболу приділяє значну увагу дотриманню принципів чесності та порядності в організації футбольних змагань на всіх рівнях. І нам надзвичайно прикро, що недобросовісні вчинки окремих осіб можуть ставити під загрозу чесний результат ігор та імідж футбольних структур.

Тож мені дуже приємно, що за ініціативи голови Комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки розпочато співпрацю Української асоціації футболу та компанії FeedСonstruct (IT Technology Solution Limited).

Партнерство УАФ та FeedСonstruct передбачає врегулювання питання передачі прав на транслювання даних матчів УПЛ, кубкових змагань, матчів жіночих та юнацьких ліг букмекерським структурам у режимі реального часу. Відтепер дані будуть передаватися лише через компанію FeedСonstruct, й у разі виявлення Комітетом з етики та чесної гри УАФ підозрілих рухів ставок передача може бути зупинена.

FeedСonstruct є однією з провідних ІT-компаній на світовому ринку. І ми впевнені, що з таким надійним та професійним партнером прозорість українських футбольних змагань вийде на більш високий рівень», — відзначив віце-президент та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини