Останні новини клубів ПФЛ: минайці готуються до приїзду «Динамо» в повному складі, а один із лідерів «Оболоні-Бровар» одружився

Якщо догравання сезону в елітному дивізіоні вже набрало обертів, то першолігові команди ще тільки готуються до нових випробувань.

Лазарет «Миная», який 17 червня має помірятися силами в півфіналі Кубку України з київським «Динамо», спорожнів, зокрема, повернувся у стрій півзахисник Ігор Вагін, який вилікувався від коронавірусу.

А от один із лідерів «Оболоні-Бровар» Олег Слободян, до речі, син президента ФК, у щільному тренувальному процесі знайшов вікно й одружився, із чим його й привітали партнери по команді.

Гравці «Оболоні-Бровар» готуються до нових випробувань із піднесеним настроєм. Фото fcbrovar.obolon.ua

Футболісти «Інгульця» після трьох зіграних у травні двосторонок провели в Петровому товариський матч із ветеранами «Дніпра». Через карантинні вимоги це протистояння проходило без уболівальників, утім, результат не мав ніякого значення, та, незважаючи на це, відчувалося, що всі учасники одержали задоволення від гри.

Найближчим часом буде зіграно ще кілька спарингів. Сьогодні ввечері «Черкащина» в гостях з’ясовуватиме стосунки з «Олександрією», а 12 червня лідер першої ліги, «Рух», прийматиме «Прикарпаття».

Наостанок повідомимо, що пройшли необхідні медичні процедури й футболісти «Волині» та працівники луцького клубу. Усі тести на коронавірус виявилися негативними.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

Підписатися на новини