Україна vs Португалія: вболівай за синьо-жовтих у півфіналі European Nations Cup!

10 червня збірна України з кіберфутболу у півфіналі міжнародних онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup зустрінеться з командою Португалії (початок матчу — о 20.00).

Старт українських геймерів у плей-офф виявився успішним, у серії з трьох поєдинків наші хлопці здобули вольову перемогу над кіберфутболістами з Північної Македонії — 4:9, 5:2 та 7:2.

На черзі — півфінальне протистояння зі збірною Португалії, яка на попередньому етапі несподівано вибила зі змагань потужну команду Бельгії. Цікаво, що у відборі eEuro-2020 португальці посіли друге місце у групі B, але не зуміли кваліфікуватися до фінального турніру через плей-офф.

Формат плей-офф передбачає серії матчів до двох перемог. Збірні України та Португалії гратимуть футбольними клубами на вибір самих гравців.

Нагадаємо, що турнір #StayHome European Nations Cup проходить під егідою Української асоціації футболу за ініціативи Федерації кіберспорту України та Європейської кіберспортивної федерації. У ньому беруть участь команди з 12-ти країн. Змагання відбуваються у трьох дисциплінах — CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES представляють Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

За підсумками групового етапу українські кіберспортсмени посіли у своєму квартеті друге місце, набравши шість залікових балів. Максим Makson Андрасюк не залишив шансів Фірузу Буксаєву з Азербайджану у стартовій серії — 3:0 та 6:2, Ігор Ighor_8 Любчак організував камбек у протистоянні з командою Грузії — 0:1, 4:2 та 3:2, а заключний поєдинок Віталія Budb_proshe Литвинова з Kepa_PFC із Сербії завершився на користь чинного віце-чемпіона Європи — 0:1 та 5:6.

Усі ігри української збірної транслюються на YouTube-каналі Української асоціації футболу. Тож долучайтеся до показу онлайн-баталій та підтримуйте збірну України з кіберфутболу на престижному міжнародному турнірі #StayHome European Nations Cup!

10 червня. 20.00. Півфінал. Україна — Португалія. Українські кіберфутболісти — уже в четвірці найкращих!

Але, щоб досягти вершини, їм потрібна твоя підтримка!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини