Андрій Павелко: «Завдяки чудово проведеній роботі УАФ — серед перших асоціацій Європи, в яких діє система VAR»

Виступаючи на XXIII Конгресі Української асоціації футболу, що проходить у Львові, президент УАФ Андрій Павелко відзначив важливість впровадження технології VAR для сьогодення та майбутнього українського футболу.

«Одним із важливих проектів, які ми втілили протягом звітного року, стало запровадження технології VAR. Це надзвичайно складний процес, над яким ми працюємо вже другий рік. Завдяки чіткій та злагодженій роботі багатьох структур УАФ — у числі перших футбольних асоціацій Європи, які мають у своєму активі систему VAR», — зазначив у своєму звіті Андрій Павелко.

За його словами, уже перші матчі української Прем’єр-ліги, де була задіяна ця інноваційна технологія, продемонстрували, наскільки важливим, а в багатьох моментах і вирішальним, є VAR у сучасному футболі.

«Наші арбітри вже змогли оцінити всі переваги цієї новації. Я дякую арбітру ФІФА Катерині Монзуль та її колегам за професіоналізм у роботі з VAR. Також дякую голові Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, який керував успішною підготовкою до впровадження VAR в Україні», — звернувся президент УАФ до суддівського корпусу асоціації.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини