Андрій Шевченко та компанія «Епіцентр» підписали меморандум про співпрацю

У межах брифінгу, що відбувся за підсумками ХXIII Конгресу Української асоціації футболу, було підписано меморандум про співпрацю між головним тренером збірної України з футболу Андрієм Шевченком та національною мережею торговельних центрів «Епіцентр».

Метою меморандуму є взаємодія та координація діяльності Андрія Шевченка та ТОВ «Епіцентр К» у популяризації та розвитку футболу в Україні, спрямування спільних зусиль на зростання інтересу до футбольних подій у регіонах країни та за її межами.

Фото Павла Кубанова

«Ми хочемо, аби наш головний тренер Андрій Шевченко відчував, що він потрібен українському футболу, що його збірна має продовжувати свій поступовий розвиток. Український футбол і український народ чекають успіхів від своєї національної команди», — зауважив віце-президент УАФ Олександр Герега.

Фото Павла Кубанова

«Епіцентр» — титульний партнер та давній друг національної збірної. Логічно об’єднати наші зусилля. Співпраця із соціально-відповідальним бізнесом сприятиме популяризаціі та розвитку українського футболу. Усі наші зусилля  мої, мого штабу, футболістів мають бути спрямовані на розвиток вітчизняного футболу», — заявив Андрій Шевченко.

Фото Павла Кубанова

Зокрема, сторони обмінюватимуться інформацією з метою створення єдиного інформаційного поля, проводитимуть інформаційні та промо-кампанії, засідання та круглі столи, пов’язані зі спільною діяльністю ТОВ «Епіцентр К» та головного тренера збірної України щодо реалізації відповідних проектів та програм розвитку. У планах — заходи щодо посилення участі громадськості в популяризації та розвитку футболу в Україні, у тому числі дитячого та юнацького.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 15:07

Андрій Шевченко: «Ми вірили в нашу перемогу»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

16.03.2024 09:00

Андрій Шевченко поспілкувався зі збірною України U-17, що вийшла на Євро-2024

15 березня президент УАФ Андрій Шевченко поспілкувався з гравцями та т...

05.03.2024 13:21

Президент УАФ Андрій Шевченко відвідав тренування збірної України, складеної з гравців з ампутацією кінцівок

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко відвідав занят...

Підписатися на новини