Збірна України з кіберфутболу вийшла до півфіналу міжнародного онлайн-турніру European Nations Cup

У сьогоднішньому чвертьфінальному поєдинку міжнародних онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup збірна України з кіберфутболу перемогла Північну Македонію.

У матчі 1/4-ї турніру European Nations Cup збірна України з кіберфутболу в дисципліні PES зустрічалася з командою Північної Македонії. Як і українці, македонці на груповому етапі фінішували другими у своєму квартеті. 

За регламентом турніру суперники можуть грати як збірними, так і футбольними клубами. У звітному поєдинку й синьо-жовті, і їхні опоненти грали топовими ФК, що лише додало протистоянню інтриги. Честь збірної України захищали Ігор Ighor_8 Любчак та Максим Makson Андрасюк. За македонців виступав геймер DGarevski21.

У першому матчі й Ігор Любчак, і македонський гравець обрали в якості свого клубу туринський «Ювентус». На жаль, «Стара Синьйора» від DGarevski21 виявилася беззаперечно сильнішою. Перевага македонця під час гри сумнівів не викликала, й остаточний результат протистояння, 9:4 на його користь, тому свідченням.   

У другому поєдинку «Ювентусу» DGarevski21 протистояла «Баварія» від Максима Андрасюка. Тут сценарій матчу був діаметрально протилежним. Наш геймер одразу захопив ініціативу й, навіть незважаючи на пропущений мяч, ще в першому таймі тричі розписався у воротах суперника. У другій половині гри Makson відзначився ще двома голами й відсвяткував вікторію — 5:2. Таким чином, загальний рахунок у серії до двох перемог став 1:1. 

Як і слід було очікувати, у вирішальному матчі знову зустрілися «Баварія» Максима Андрасюка та «Ювентус» DGarevski21. Справжня інтрига тут зберігалася лише до перерви. Makson на початку гри забив два м'ячі, однак супернику вдалося відновити рівновагу — 2:2. Та другий тайм пройшов за повної переваги Максима Андрасюка. Наш гравець провів п'ять результативних атак, а його супротивник — жодної. У результаті — 7:2 в цьому поєдинку і 2:1 у протистоянні на користь нашої команди. 

Таким чином, збірна України вийшла до півфіналу онлайн-турніру European Nations Cup. Там її суперником стане Португалія, яка перемогла Бельгію (2:1).

Кіберфутбол. European Nations Cup. 1/4 фіналу

Україна — Північна Македонія — 2:1

Ігор Ighor_8 Любчак — DGarevski21 — 4:9 (1:4)

DGarevski21 — Максим Makson Андрасюк — 2:5 (1:3)

Максим Makson Андрасюк — DGarevski21 — 7:2 (2:2)

Нагадаємо, що турнір #StayHome European Nations Cup проходить під егідою Української асоціації футболу за ініціативи Федерації кіберспорту України та Європейської кіберспортивної федерації. У ньому беруть участь команди з 12-ти країн. Змагання відбуваються у трьох дисциплінах — CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини