Останні новини клубів ПФЛ: «Минай» планує приймати «Динамо» не в Ужгороді, а «Рух» розраховує на допомогу аналітичних ресурсів

Футболісти вітчизняної першої ліги сподіваються, що зможуть дограти сезон, і наполегливо готуються до нових випробувань.

Зокрема, у «Миная» амбітні плани пов’язані не тільки з виступом у чемпіонаті України, а й із кубковим турніром, де його суперником є київське «Динамо». До речі, планується, що цей півфінальний матч відбудеться 17 червня не в Ужгороді, як передбачалося, а в Минаї, щоправда, без глядачів.

А от представники однієї з міжнародних компаній провели у Львові для керівництва ФК та тренерів лідера першої ліги, «Руху», презентацію нових технологічних сервісів. Керманич галичан Юрій Бакалов залишився задоволеним, відзначивши, що комп’ютерні технології відіграють у сучасному футболі все помітнішу роль, і тому «Рух» намагатиметься активно використовувати їх у роботі.

Футболісти «Металіста 1925» до нових випробувань готуються на своїй заміській базі. Фото metalist1925.com

Тим часом свій другий спаринг у підготовчий період провели футболісти «Черкащини». І знову підопічні Дениса Маринчука поступилися, цього разу — «Рубікону» з Вишневого (0:3). Їм треба брати приклад з «Агробізнесу», який у контрольних поєдинках спочатку розгромив земляків з «Епіцентру» (Дунаївці) — 5:0, а потім завдав поразки й чемпіону Тернопільської області «Агрону» — 2:0.

Тести на коронавірус, які пройшли гравці «Прикарпаття», засвідчили, що всі вони здорові й тепер мають змогу проводити повноцінний тренувальний процес. А керманича іванофранківців Володимира Ковалюка потішило ще й те, що після тривалої перерви повернувся в стрій лідер нападу Василь Цюцюра, який залікував серйозну травму.

У ФК «Балкани» за обопільною згодою з керівництвом в інших командах вирішили працевлаштуватися воротар Микита Зеленський, півзахисники Руслан Паламар та Олексій Чернишов.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

22.03.2024 12:00

Перша ліга. Сьогодні поновлюються змагання у двох групах

22 березня стартує весняна частина першої ліги. Сьогодні відбудуться д...

Підписатися на новини