У чвертьфіналі European Nations Cup збірна України з кіберфутболу зіграє з Північною Македонією

4 червня збірна України з кіберфутболу в рамках чвертьфіналу міжнародних онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup зустрінеться з командою Північної Македонії (початок матчу — о 19.00).

Турнір #StayHome European Nations Cup проходить під егідою Української асоціації футболу за ініціативи Федерації кіберспорту України та Європейської кіберспортивної федерації. У ньому беруть участь команди з 12-ти країн. Змагання відбуваються у трьох дисциплінах — CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES представляють Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

За підсумками групового етапу українські кіберспортсмени посіли у своєму квартеті друге місце, набравши шість залікових балів. Максим Makson Андрасюк не залишив шансів Фірузу Буксаєву з Азербайджану у стартовій серії — 3:0 та 6:2, Ігор Ighor_8 Любчак організував камбек у протистоянні з командою Грузії — 0:1, 4:2 та 3:2, а заключний поєдинок Віталія Budb_proshe Литвинова з Kepa_PFC із Сербії завершився на користь чинного віце-чемпіона Європи — 0:1 та 5:6.

Першим суперником синьо-жовтих у плей-офф стане збірна Північної Македонії, яка також фінішувала другою у своїй групі, випередивши команди Чехії та Білорусі, але поступившись лідерством кіберфутболістам із Бельгії. 

За регламентом турніру суперники можуть грати як збірними, так і футбольними клубами. Попередньо представники української команди грали саме збірною України, за винятком матчу з опонентами з Грузії, коли наші виставили проти топових клубів, що обрали грузини, збірну Франції.

У матчі з Македонією й українські гравці, і гравці команди-суперниці гратимуть топовими футбольними клубами, що додасть протистоянню нової інтриги!

Нагадаємо, що формат плей-офф передбачає серії матчів до двох перемог.

Усі ігри української збірної транслюються на YouTube-каналі Української асоціації футболу. Тож долучайтеся до показу онлайн-баталій та підтримуйте збірну України з кіберфутболу на престижному міжнародному турнірі #StayHome European Nations Cup!

4 червня. 19.00. Чвертьфінал. Україна — Північна Македонія. Нашим хлопцям лишилося три кроки до трофея!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини