Олександр Зінченко vs ForlanFS: гравець збірної України проти професіонального кіберфутболіста!

29 травня о 20.00 на YouTube-каналі Української асоціації футболу на відвідувачів чекає грандіозне видовище: уперше в межах кіберфутбольного протистояння зійдуться гравець національної збірної команди України та професіональний кіберспортсмен!

В онлайн-поєдинку у FIFA20 зустрінуться півзахисник синьо-жовтих Олександр Зінченко та гравець із топ-100 світового рейтингу FIFA.gg найкращих кіберфутболістів (дисципліна FIFA19 на PS4) Алекс Мерсер, більше відомий як ForlanFS.

Для того, аби зрівняти сили та додати інтриги матчу, Олександр Зінченко зіграє складом у форматі Ultimate Team за участю легенд світового футболу. ForlanFS гратиме складом, в якому будуть лише українські гравці. Такий баланс дозволить Зінченку набрати обертів для протистояння потужному професіональному кіберспортсмену, а ForlanFS зможе відточити майстерність у незвичних для себе ігрових умовах.

Олександр Зінченко та ForlanFS проведуть два матчі, а переможця буде визначено за загальною кількістю забитих голів. Безпрецедентним стане й те, що вперше матч коментуватимуть самі гравці у форматі живого спілкування протягом гри.

Нагадаємо, раніше гравці національної збірної з футболу вже зустрічалися у FIFA20 з опонентами з Франції (Зінченко vs Менді), Польщі (Коноплянка / Зінченко vs Кліх / Рибус) та Румунії (Коноплянка vs Марін). Ці кіберспортивні протистояння викликали шалений інтерес уболівальників та стали справжнім подарунком для футбольних гурманів в умовах карантину та призупинення всіх подій у реальному футболі.

Тепер настав час гравцю національної збірної перевірити свої сили у віртуальних баталіях зі справжнім майстром кіберфутболу! Дивись матч ATeamPlayer vs CyberPlayer за участі Олександра Зінченка та ForlanFS і дізнайся, якими є шанси іменитого футболіста на професіональному кіберфутбольному полі!

29 травня. 20.00. Стань свідком гідного завершення кіберфутбольної весни на YouTube-каналі УАФ!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.04.2024 10:45

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Зінченко

У відборі Євро-2024 півзахисник лондонського «Арсеналу» Ол...

28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

Підписатися на новини