Sports Talk Club Parimatch. Matchday. Як повернути вболівальників на стадіон?

Після зняття обмежень, викликаних карантином, спортивні клуби зіткнуться з новим викликом необхідністю виграти боротьбу за глядача в інших розважальних подій, за якими так скучили люди.

У межах освітньої платформи офіційного партнера національної збірної команди України з футболу ТМ Parimatch, PM Education, експерти будуть обговорювати найкращі приклади організації Matchday та роботи з уболівальниками в день проведення спортивного заходу.

26 травня за підтримки ТМ Parimatch відбудеться чергова онлайн-конференція Sports Talk Club (початок — о 16.00). Учасником дискусії стане Максим Краснобаєв, екс-генеральний менеджер футбольного клубу «Динамо» (Брест). У минулому сезоні ця команда стала чемпіоном Білорусі як на полі, так і за його межами. Клуб досяг феноменального зростання відвідуваності за мінімальних інвестицій.

Другий гість, Максим Карпій, керівник агентства Sportlab, має величезний досвід організації як великих заходів (Z-Games), так і локальних івентів. Він проаналізує найкращі міжнародні практики, а також дасть практичні поради щодо того, як організувати проведення спортивного матчу, щоб глядачі самі захотіли на нього потрапити.

Для того, щоб отримати посилання на безкоштовну трансляцію конференції, необхідно пройти реєстрацію.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.12.2020 14:55

Sports Talk Club: цифровізація спорту

У понеділок, 14 грудня відбудеться чергова зустріч Sports Talk Club (п...

Підписатися на новини