Збірна України з кіберфутболу в товариському матчі поступилася команді Німеччини

Сьогодні збірна України з кіберфутболу в дисципліні PES у товариському матчі в запеклій боротьбі програла команді Німеччини.

Українські кіберфутболісти у вівторок зійшлися в товариському поєдинку з дуже сильною збірною Німеччини. Суперники українців вийшли до фінальної частини eEURO-2020, де виступатимуть у групі А разом з Іспанією, Боснією і Герцеговиною та Румунією. Наша збірна, на жаль, до фінальної частини європейської першості не кваліфікувалася, поступившись Італії та Чорногорії.   

За синьо-жовтих у сьогоднішньому протистоянні грали Максим Makson Андрасюк, Сергій Sergobibika Марченко, Ігор ighor_8 Любчак та Віталій Budb_Proshe Литвинов. За німців виступали Матіас Вінклер, Мехраб Есмаіліан, Майк Лінден та Паям Зейналі.

У першому матчі зійшлися Ігор Любчак та Матіас Вінклер. Наш геймер провів поєдинок потужніше за свого суперника й поклав добрий початок протистоянню. Повівши в першому таймі, у другому Ігор подвоїв свою перевагу. Уже в компенсований час збірна України отримала право на пробиття пенальті, однак на висоті виявився голкіпер німців. Утім, і 2:0 — досить переконлива перемога.  

У другій зустрічі один одному протистояли Максим Андрасюк та Паям Зейналі. Німець почав дуель активніше, створив кілька моментів і міг відкривати рахунок з одинадцятиметрової позначки. Однак наш воротар парирував удар. І все ж у середині першого тайму Зейналі таки вийшов уперед — 1:0. Ще до перерви суперники обмінялися дуже гострими моментами, але Maksonу не вистачило влучності, а Паям влучив у стійку воріт. У другому таймі йшла рівна боротьба з великою кількість помилок і майже без моментів. Утім, уже в компенсований час Андрасюку вдалася швидка контратака, і рахунок зрівнявся. У підсумку нічия — 1:1. 

У третьому поєдинку зустрілися Віталій Литвинов та Мехраб Есмаіліан. Гра проходила у надзвичайно швидкому темпі. Суперники у перші ж хвилини обмінялися голами, а от потім ініціативу міцно захопив німецький геймер. До перерви він ще двічі відзначився забитими м'ячами — 1:3. А от початок другого тайму був за Литвиновим, який спочатку скоротив відставання синьо-жовтих, а невдовзі й відновив рівновагу. До кінця зустрічі суперники забили ще по м'ячу, але все ж вирішальний удар залишився за Есмаіліаном — 4:5.

У вирішальному протистоянні Сергій Марченко та Майк Лінден боролися за перемогу у всій зустрічі. Німець відразу довів серйозність своїх намірів, забивши на початку поєдинку два м'ячі. У другому таймі Сергій пропустив ще раз, і на цьому долю матчу й протистояння, здавалося, було вирішено. Однак за лічені хилини українець відіграв два голи й мав шанс врятувати зустріч. На жаль, зробити цього не вистачило часу — 2:3.

Отже, за підсумками чотирьох поєдинків збірна України поступилася з рахунком 1:2. 

Товариський матч з кіберфутболу

Україна — Німеччина — 1:2 

Матіас MatzeGooоl Вінклер — Ігор ighor_8 Любчак — 0:2 (0:1)

Максим Makson Андрасюк — Паям payamjoon69 Зейналі — 1:1 (0:1)

Мехраб MeroMen Ісмаіліан — Віталій Budb_Proshe Литвинов — 5:4 (3:1)

Сергій Sergobibika Марченко — Майк El_Matador Лінден — 2:3 (0:2)

У середу на збірну України чекає другий матч онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup. Наша команда зустрінеться зі збірною Грузії. Початок поєдинку — о 19.00.   

Нагадаємо, що всі ігри української збірної транслюватимуться на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Долучайся до онлайн-баталій та підтримуй збірну України з кіберфутболу на престижному міжнародному турнірі #StayHome European Nations Cup!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини