Поки що невідомо, чи зможуть Зінченко та Ярмоленко догравати сезон-2019/2020 в АПЛ на домашніх аренах

Учора відбулася чергова зустріч представників усіх 20-ти клубів англійської Прем’єр-ліги та керівників АПЛ. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

На ній, зокрема, усі учасники змагання підтвердили свою рішучість дограти сезон-2019/2020, що було перервано через пандемію коронавірусу. Утім, за словами генерального директора АПЛ Річарда Мастерса, поки що ще не визначено, проводитимуть команди домашні зустрічі на своїх стадіонах чи на нейтральних полях.

«Вочевидь, усі клуби прагнуть догравати домашні поєдинки на своїх аренах без глядачів. Ми перебуваємо в діалозі з усіма зацікавленими сторонами. Питання місця проведення матчів ще не вирішено», — заявив Мастерс.

Нагадаємо, що в АПЛ виступають два футболісти збірної України. У складі «Манчестер Сіті» грає Олександр Зінченко, а «Вест Хему» — Андрій Ярмоленко.

Додамо, що вчора ж стало відомо, що з 1 червня у Великій Британії можуть поновитися спортивні заходи, зокрема, футбольні поєдинки англійської Прем’єр-ліги, але виключно без глядачів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.04.2024 10:45

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Зінченко

У відборі Євро-2024 півзахисник лондонського «Арсеналу» Ол...

28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

Підписатися на новини