Всесвітня організація пляжного футболу планує розпочати сезон лише у вересні

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) має намір провести всі заплановані турніри починаючи з вересня і продовжити сезон до лютого 2021 року.

Як і решта спортивного світу, пляжний футбол змушений у зв'язку з пандемією Covid-19 переглядати графіки змагань. Всесвітня організація пляжного футболу працює над тим, щоб відновити турніри, як тільки дозволять обставини.

«Ми ніколи не будемо ставити під загрозу безпеку спортсменів та вболівальників. Хоча ми бажаємо якайшвидше відновити пляжний футбол, але будемо сумлінно дотримуватися всіх термінів, окреслених урядами та міжнародними й місцевими організаціями охорони здоров’я», — цитує президента BSWW Джоана Куско офіційний сайт організації.

Наразі BSWW планує провести перші змагання на початку вересня. Кількість етапів та місця проведення пляжної Євроліги будуть визначені пізніше. Дати проведення жіночого чемпіонату Європи та Кубку європейських чемпіонів також затвердять трохи згодом, однак відомо, що приймати їх буде португальський Назаре. 

Всесвітня організація пляжного футболу розглядає можливість продовження сезону до лютого 2021 року, щоб збільшити шанси провести максимальну кількість змагань, навіть якщо деякі з них доведеться організовувати в приміщенні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.04.2024 10:00

Збірна України з пляжного футболу піднялася на одну сходинку у світовому рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

14.03.2024 12:00

Збірна України з пляжного футболу перебуває в топ-20 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

23.12.2023 16:41

Визначилися найкращі гравці українського чоловічого та жіночого пляжного футболу у 2023 році

Асоціація пляжного футболу України визначила трійки найкращих грав...

14.12.2023 17:15

Визначено найкращого гравця пляжного футболу України 2023 року

За підсумками сезону Асоціація пляжного футболу України визначила...

Підписатися на новини