Офіційно. Рішення КДК УАФ у справі ФК «Суми»

12 березня 2020 року Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу завершив додатковий розгляд справи «Про заяву Комітету з етики та чесної гри УАФ стосовно можливих порушень Кодексу етики та чесної гри ФК «Суми».

За результатами розгляду ФК «Суми» позбавлено статусу професіонального клубу та заборонено брати участь у змаганнях ПФЛ наступного сезону.

Також даним рішенням Ростиславу Козару та футболістам Єгору Луговому та Олегу Давидову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), довічно.

Олександру Мартюку та Олександру Севідову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 5 (п’ять) років та на 5 (п’ять) років умовно із встановленням випробувального строку 2 (два) роки, облік якого починається після відбуття основної санкції.

Сергію Золотницькому заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 3 (три) роки та на 2 (два) роки умовно із встановленням випробувального строку 2 (два) роки, облік якого починається після відбуття основної санкції.

Футболістам Тарасу Дураю та Сергію Гаращенкову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 3 (три) роки.

Футболістам Артему Штаньку та Дмитру Богачову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 1 (один) рік.

Футболісту Миколі Вечурку заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 6 (шість) місяців (які він фактично відбув) та на 6 (шість) місяців умовно із встановленням випробувального строку 2 (два) роки, облік якого починається після відбуття основної санкції.

Футболістам Давиду Кохії, Артему Козлову, Іраклію Циколії, Владиславу Шараю, Ярославу Рафальському заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 1 (один) рік умовно із встановленням їм випробувального строку 2 (два) роки.

У відповідності до ст.ст. 78, 80, 83 Дисциплінарних правил УАФ дане рішення може бути оскаржене до Апеляційного комітету УАФ не пізніше 10 (десяти) днів із моменту отримання тексту рішення з мотивувальною частиною.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.02.2024 18:44

КДК УАФ розгляне справу щодо участі в матчі «Олександрія» — «Шахтар» незаявленого футболіста

4 березня 2024 року відбудеться засідання Контрольно-дисциплінарного к...

29.09.2023 18:30

Офіційно. Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив низку рішень, зокрема:...

31.08.2023 15:41

Офіційно. Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу

На своєму засіданні Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоц...

12.08.2023 17:01

Офіційно. Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу

На своєму засіданні Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив низк...

Підписатися на новини