Матч Швеція — Україна 25 квітня на Youtube-каналі УАФ!

У суботу, 25 квітня, о 20.00 на Youtube-каналі Української асоціації футболу дивіться трансляцію матчу національних збірних команд Швеції та України, який відбувся 9 лютого 2011 року.

Прихильникам збірної України пропонуємо пригадати підготовку синьо-жовтих до історичного домашнього чемпіонату Європи 2012 року.

З травня 2010 року українська команда проводила лише товариські матчі, підбираючи оптимальний склад та шукаючи формулу успішної гри під керівництвом виконуючого обов’язки головного тренера Юрія Калітвінцева.

Збірна України прийняла запрошення взяти участь у престижному міжнародному турнірі Cyprus Cup і в лютому 2011 року вирушила до Нікосії, де на наших хлопців, окрім господарів, уже очікували достатньо грізні суперники — команди Румунії та Швеції.

Після результативної нічиєї з румунами та перемоги в серії післяматчевих пенальти у фіналі українці мали зустрітися зі шведами. Скандинави виставили на вирішальну гру турніру найсильніший склад з Андреасом Ісакссоном, Кімом Челльстрьомом, Йоханом Елмандером, і, звісно ж, Златаном Ібрагімовичем.

У складі синьо-жовтих у тому матчі брали участь чотири нинішніх збірники — Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець та Євген Коноплянка. А дехто навіть зумів забити свій дебютний м'яч за українську команду!

Хто відзначився прем'єрним м'ячем і як завершилася одна з українсько-шведських репетицій перед майбутньою очною зустріччю цих команд на Євро-2012?

Не пропустіть трансляцію на Youtube-каналі УАФ 25 квітня о 20.00!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини