Олександр Зінченко та Руслан Маліновський відповіли на запитання журналістів та вболівальників

23 квітня в рамках проекту Breakfast with Champions від TM Parimatch та Української асоціації футболу на YouTube-каналі УАФ відбулася онлайн-конференція із гравцями національної збірної України — Олександром Зінченком та Русланом Маліновським.

Футболісти національної команди поспілкувалися з прес-аташе синьо-жовтих Олександром Гливинським та відповіли на численні запитання журналістів та вболівальників.

У прямому ефірі Олександр Зінченко та Руслан Маліновський розповіли, де вони знаходяться і як проводять час в умовах карантину, як ставляться до перенесення фінальної частини Євро-2020, що думають про суперників нашої збірної в Лізі націй, згадали найпам'ятніші матчі у формі національної команди, а також непрості моменти у своїй кар'єрі.

«У Манчестері в мене завжди дуже ранній підйом. Адже я маю двох поросят (дві собаки. — Прим. ред.), які потребують уваги із самого ранку. Тут я віддав їх тещі, і є можливість трохи відіспатися. Прокидаюся о 9—10-й годині, снідаю чашкою кави, зараз — із пасочкою. Узагалі намагаюся їсти поменше, адже на сьогодні не маю таких навантажень, як зазвичай. Треба підтримувати форму», — поділився деталями свого карантинного життя Олександр Зінченко.

Також футболіст розповів про тренерські настанови Хосепа Гвардіоли перед виходом на карантин, благодійну ініціативу гравців збірної України, очікування своєї нареченої, найголовніше в манчестерському дербі в чемпіонаті Англії та про матч, після якого не спав цілий тиждень.  

Зі свого боку Руслан Маліновський зізнався: «Зараз найбільше хочеться повернутися до тренувань. Я дуже скучив, як і кожен футболіст, за процесом, за партнерами, за матчами. Хоч і розумію, що тепер найголовніше — здоров'я людей. Якщо пофантазувати, то я хотів би мати суперсилу, за допомогою якої міг би простим дотиком лікувати хворих. Адже зараз від жахливого вірусу страждає багато людей, яким я дуже хотів би допомогти».

Руслан поділився думками про особливості тактики головного тренера «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні, чотири найпам'ятніші поєдинки за збірну України, різницю умов життя та кар'єри в Італії та Бельгії, перегляд зарплат в умовах карантину та благодійну акцію для допомоги шпиталю в Бергамо.    

Під кінець онлайн-спілкування Олександр Зінченко та Руслан Маліновський визначили автора найцікавішого питання серед уболівальників, який отримав спеціальний приз від TM Parimatch  — книгу Хосепа Гвардіоли Pep's City зі вступним словом українського захисника «МС».

Загалом у неформальній бесіді глядачі дізналися чимало цікавих подробиць із життя своїх улюбленців як у футболі, так і в побуті.  Усе це та багато іншого — у новому, надзвичайно відкритому та найбільш затишному онлайн-проекті українського футболу!

«Наш бренд продовжує підтримувати український спорт. Цей проект дуже важливий для нашої країни й особливо для української молоді. У його рамках уболівальники й журналісти мають можливість спілкуватися з кращими спортсменами України. Разом з Українською асоціацією футболу ми продовжимо програму Breakfast with Champions. Уже найближчим часом ми плануємо зустріч з українськими тренерами», — відзначив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Breakfast with Champions — проект TM Parimatch, у рамках якого спортивні журналісти та вболівальники мають можливість неформально поспілкуватися з легендами світового спорту. Гостями проекту вже стали Конор Макгрегор, Майк Тайсон, Тарас Степаненко, Олег Верняєв, Юрій Чебан, Олександр Абраменко, Андрій Пятов, Олександр Караваєв та інші.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.04.2024 10:45

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Зінченко

У відборі Євро-2024 півзахисник лондонського «Арсеналу» Ол...

28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

Підписатися на новини