Останні новини клубів ПФЛ: благодійність «Миная», плани «Інгульця» й «Вересу» щодо стадіонів

Клуби ПФЛ долучилися до ініціативи Української асоціації футболу та надають посильну допомогу в боротьбі з розповсюдженням коронавірусу та подоланні наслідків пандемії.

Зокрема, один із лідерів першої ліги й півфіналіст Кубку України, «Минай», під час карантину придбав необхідний інвентар для персоналу ужгородської районної лікарні, також було надано допомогу із засобами індивідуального захисту медикам обласної інфекційної лікарні, а в рамках волонтерської ініціативи роздано продуктові пакети пенсіонерам, людям з обмеженими можливостями та малозабезпеченим сім’ям.

Усі команди ПФЛ України згідно з вимогами перебувають на карантині, але клубна робота триває. Зокрема, конкурент «Миная», «Інгулець», уже визначився з ареною, де прийматиме суперників у випадку здобуття перепустки до елітного дивізіону. Ідеться про стадіон у Дніпрі, «Метеор», на арені ж у Петровому тим часом у розпалі будівельні роботи. Один із провідних гравців «Інгульця», Владислав Лупашко, зазначив, що тренерський штаб подбав, аби кожен його одноклубник одержав розписані до дрібниць індивідуальні завдання. Усі намагаються їх ретельно виконувати, що дозволяє підтримувати фізичні кондиції. Хоча Лупашко не приховує, що дуже скучив за роботою з м’ячем…

Що ж до представників другої ліги, то відбулося перше засідання нової наглядової ради НК «Верес», яке пройшло в онлайн-режимі. Члени ради одноголосно підтримали рішення зборів акціонерів про призначення генеральним директором клубу Віталія Андрощука. Тим часом триває реконструкція стадіону «Авангард» у Рівному.

Вірять, що невдовзі наступ коронавірусу буде зупинено, і чемпіонат пощастить дограти, і футболісти «Альянсу» — одного з лідерів групи «Б», недавнього чвертьфіналісту Кубку України. Головний тренер команди Юрій Ярошенко, за його словами, вже визначився з обоймою виконавців, які готові захищати честь клубу з Липової Долини в другій частині сезону. Важливо, що відновилися кілька ключових гравців, які останніми місяцями перебували в лазареті.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини