Комітет арбітрів запроваджує дистанційне навчання фахівців арбітражу УАФ

Під час кризи, пов’язаної з розповсюдженням коронавірусу COVID-19, Комітет арбітрів УАФ та відділ забезпечення арбітражу розробили та запровадили дієві кроки щодо подальшої взаємодії із забезпечення навчання та постійної підготовки фахівців з арбітражу та його спостереження.

Протягом цього невизначеного періоду вищевказаній категорії фахівців дистанційно пропонуються для перегляду відеоматеріали, що стосуються трактування та прийняття практичних рішень під час здійснення арбітражу футбольних матчів (відеоматеріали використовуватимуться з поєдинків змагань УЄФА та УПЛ). Головна мета — підтримка професійного тонусу та досягнення однаковості в трактуванні епізодів у подальшому.

13—14 квітня було проведено вже третю відеоконференцію за участю арбітрів та спостерігачів арбітражу змагань УПЛ та ПФЛ України. На виявлені ігрові епізоди, що викликають певні труднощі та порушують систему однаковості трактувань, усі учасники отримують відповідні рекомендації УЄФА та УАФ щодо їхньої оцінки та прийняття подальших правильних рішень у подібних епізодах. Планова періодичність таких занять — один-два рази на тиждень.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.07.2022 16:00

Правила гри IFAB-2022/2023 українською мовою — на сторінці Комітету арбітрів УАФ

Комітет арбітрів Української асоціації футболу звертає увагу на те, що...

14.04.2022 09:00

Український арбітр працюватиме на благодійному матчі за участі «Шахтаря»

На сьогоднішньому благодійному товариському матчі «Лехія»...

Підписатися на новини