Андрій Пятов та Олександр Караваєв відповіли на запитання журналістів і вболівальників

10 квітня в рамках проекту Breakfast with Champions від TM Parimatch та Української асоціації футболу на Youtube-каналі УАФ відбулася онлайн-конференція із гравцями національної збірної України Андрієм Пятовим та Олександром Караваєвим. Повний запис — за посиланням.

Футболісти національної команди поспілкувалися із прес-аташе синьо-жовтих Олександром Гливинським, відповівши на низку запитань від журналістів та вболівальників.

У прямому ефірі Андрій Пятов та Олександр Караваєв розповіли, як вони дотримуються карантину в умовах епідемії COVID-19 в Україні, як ставляться до перенесення фінальної частини чемпіонату Європи, поділилися цікавими фактами про свої життєві вподобання та згадали найпам'ятніші моменти у спортивній кар' єрі.

«Карантин проходить весело. Перші два тижні — справжній рай для батька! Під час футбольного життя в тебе немає так багато часу на спілкування із сім’єю. Це вже тепер діти звикли, що тато поруч», — ділиться перевагами домашнього дозвілля голкіпер збірної України Андрій Пятов.

Зі свого боку, Олександр Караваєв зізнався, що у відбірних матчах Євро-2020 його засмутив вчинок Кріштіану Роналду: «В іграх проти збірної Португалії часто перетинався на фланзі з Роналду, просив його футболку декілька разів». Але омріяну футболку Сашко так і не отримав. «В обох матчах наша збірна його команду засмутила, тому, можливо, йому не схотілося мінятися», — сміється захисник синьо-жовтих.

Загалом у неформальній бесіді глядачі дізналися чимало цікавих подробиць із життя своїх улюбленців як у футболі, так і в буденному житті. За які клуби хлопці вболівали у дитинстві, футболки яких зірок вони колекціонують, які фільми переглянули останнім часом і в яких соціальних мережах їх можна зустріти. Про все це та багато іншого — у новому, надзвичайно відкритому та найзатишнішому онлайн-проекті українського футболу!

«Проект «Сніданок з чемпіоном» триває вже два роки й за цей час нашими гостями стало чимало українських та світових зірок. На жаль, сьогоднішня криза вносить свої корективи у світовий спорт. Однак бренд Parimatch завжди поруч з українським спортом і продовжує проект уже в онлайн-форматі. Упевнений, що витримка наших чемпіонів допоможе нам стати сильнішими в цей непростий час», — відзначив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Breakfast with Champions — проект TM Parimatch, у рамках якого спортивні журналісти та вболівальники мають можливість неформально поспілкуватися з легендами світового спорту. Гостями проекту вже стали Конор Макгрегор, Майк Тайсон, Тарас Степаненко, Олег Верняєв, Юрій Чебан, Олександр Абраменко та інші.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини