Менеджер збірної України з кіберфутболу: «Прохідних матчів у нашій відбірній групі не буде»

Менеджер збірної України з кіберфутболу Костянтин Дем'яненко розповів про останні приготування національної команди до матчів відбору еEURO-2020. 

Керманич укранських кіберфутболістів Костянтин Дем'яненко розповів прес-службі УАФ про підготовку нашої команди до першості Європи 2020 року. Нагадаємо, що за підсумками жеребкування Україна на груповому етапі 1 потрапила до групи Н разом з Італією, Уельсом, Чорногорією, Андоррою та Фарерськими островами. 

«На жаль, ситуація з коронавірусом вплинула й на наші плани підготовки до континентальної першості. Ми планували провести збір перед першим туром групового етапу 1 у Дніпрі, однак його довелося скасувати через загальновідомі причини. Вирішили не ризикувати і прислухатися до належних інстанцій, які рекомендували нам залишатися вдома. Тому й самі поєдинки наші хлопці проводитимуть не в колективі, а в індивідуальних домашніх умовах. Я вважаю, що на даний момент це єдиний прийнятний формат.

Хочу запевнити, що гравці підходять до турніру з повною відповідальністю. Вони весь час тренуються вдома й перебувають у хорошій формі. У плані підготовки, я вважаю, ми досягли бажаного. Більша її частина базувалася на власних ініціативах. Мені абсолютно не потрібно було спонукати хлопців брати участь у спарингах, адже вони самі чудово розуміють необхідність такого процесу й роблять усе можливе для підготовки до відбірних матчів. Вони щодня прокачували свій скілл, тому я впевнений, що все має бути добре.

Окрім того, у нас з'явилася нарешті інформація щодо більшості суперників у нашій групі Н. Раніше ми були поінформовані лише про збірну Італії, але останнім часом відкрилася можливість побачити ігри й інших наших супротивників. Більше того, ми змогли провести кілька спарингів з нашими майбутніми опонентами у відборі. Можу сказати, що раніше ситуація видавалася більш простою. Але після цих контрольних поєдинків стало зрозуміло, що всі суперники серйозно готуються, і прохідних матчів не буде на сто відсотків. Однак наше завдання залишається незмінним — це вихід у фінал eEURO-2020», — сказав Костянтин Дем'яненко.

Нагадаємо, що змагання першого етапу в нашій кваліфікаційній групі пройдуть 16-го та 30 березня. Матчі другого етапу відбору для других команд груп відбудуться 4-го та 11 травня. Фінальний турнір серед 16-ти кращих збірних Європи заплановано на 9—10 липня в Лондоні.    

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини