Українські військові й поля зі штучним покриттям відкрили, і щорічний турнір започаткували

2 березня на базі Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського вперше відбувся турнір із міні-футболу «Кубок начальника університету».

Початок змагань ознаменувався відкриттям двох полів зі штучним покриттям для міні-футболу, які в перспективі стануть складовою сучасного спортивного комплексу університету.

«Сьогодні ми відкриваємо два чудових поля, на яких ми вперше починаємо змагання з міні-футболу. Цей турнір проводитиметься щорічно, і ми маємо за мету розширювати його та запрошувати нових учасників», — розпочав церемонію відкриття заступник начальника університету з морально-психологічного забезпечення генерал-майор Сергій Поздишев.

 

Цьогоріч участь у змаганнях брали збірні команди Генерального штабу ЗС України, командування Сухопутних військ ЗС України, Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут.

Привітати учасників із такою чудовою подією завітали начальник Управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України Юрій Фіногенов та радник президента Української асоціації футболу Валентин Латипов, які зазначили, що відкриття полів для міні-футболу та започаткування турніру на Кубок начальника університету відкрило нову сторінку у спортивному житті НУОУ. Після церемонії перерізання червоної стрічки, яку здійснили генерал-майор Сергій Поздишев та поважні гості, поля було офіційно введено в експлуатацію. 

 

Змагання видалися доволі видовищними та по-спортивному запеклими. На полі вирували справжні футбольні пристрасті, проте весь час відчувався дух військового братерства та взаємоповаги.

 

За підсумками змагань володарем Кубка начальника університету стала збірна команда Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського, срібним призером — команда Генерального штабу ЗС України. Бронзу виборола збірна Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини