Семінар-навчання для керівників жіночих футбольних клубів

Сьогодні, 18 лютого в Будинку футболу відбувся семінар-навчання для керівників клубів із питань ліцензування жіночих ФК України до сезону-2020/2021.

Головне питання порядку денного стосувалося проходження основної процедури атестації згідно з новими вимогами УЄФА футбольними клубами, які мають намір подавати заявку для участі в Лізі чемпіонів УЄФА серед жіночих команд починаючи із сезону-2020/2021 і повинні відповідати обов'язковим критеріям ліцензування.

Фото Андрія Майорова

Під час семінару учасники, а це два представники Харкова, «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2», були ознайомлені з низкою нормативних документів, які регулюють діяльність футбольних клубів України, розглянули та обговорили актуальні питання взаємодії між жіночими футбольними клубами та провідними спеціалістами підрозділів УАФ, ознайомилися з нормативними документами УАФ та УЄФА, що регулюють діяльність футбольних клубів.

Фото Андрія Майорова

Також під час зустрічі відповідальний за атестацію футбольних клубів УАФ Сергій Задіран розглянув із присутніми основні питання Правил УЄФА щодо ліцензування клубів та фінансового Fair Play. Даний документ детально пояснює, які саме критерії висуваються до заявників: спортивні, медичні, інфраструктурні, кадрово-адміністративні, юридичні та фінансові.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.07.2021 19:21

Затверджено календар матчів першого етапу чемпіонату України серед жіночих команд у вищій лізі

Відділ жіночого футболу УАФ після опрацювання всіх наданих клубами про...

01.03.2019 17:01

Комітет жіночого футболу ФФУ на своєму засіданні прийняв кілька важливих рішень

Комітет жіночого футболу ФФУ затвердив місто Львів місцем проведення ф...

25.09.2018 13:02

Чемпіонат України серед жіночих команд: західноукраїнське дербі та розгроми від харків'янок

23-24 вересня відбулися матчі 7-го туру чемпіонату України серед жіноч...

Підписатися на новини