Члени ТСК парламенту на запрошення УАФ відвідають завод «ФФУ Продакшн»

Сьогодні, 11 лютого, члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо вивчення теми будівництва футбольних полів зі штучним покриттям відвідають завод «ФФУ Продакшн». Цей візит на підприємство, що виготовляє високоякісне штучне покриття за технологією німецької компанії Polytan, відбудеться на запрошення Української асоціації футболу.

Запрошення відвідати завод УАФ неодноразово надсилала членам ТСК, починаючи з минулого року. Ознайомитися з виробництвом підприємства народних обранців також запрошували представники «ФФУ Продакшн». Тому членів ТСК радо вітатимуть на заводі та ознайомлять їх з усіма етапами високотехнологічного виробництва, а також нададуть відповіді на запитання, які виникатимуть у народних депутатів. 

Фото прес-служби УАФ

Детальніше про цю поїздку представників ТСК на завод із виготовлення штучного покриття для футбольних полів та майданчиків ви зможете дізнатися на сторінці facebook підприємства. 

Нагадаємо, що завод «ФФУ Продакшн» є унікальним підприємством, оскільки належить не приватній компаній, а національній асоціації, а отже — всій футбольній спільноті України. Заснування заводу та його робота спрямовані виключно на розвиток футболу в нашій державі через створення сучасних, безпечних і комфортних умов для занять улюбленою грою мільйонів. На будівництво підприємства та налагодження виробничих потужностей не було витрачено жодної копійки з державного бюджету, використовувалися виключно кошти Української асоціації футболу.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.02.2020 20:01

Члени парламентської ТСК пересвідчилися в унікальності заводу «ФФУ Продакшн»

Члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо вивчення...

10.05.2018 16:25

Офіційно. Заява ТОВ «ФФУ Продакшн»

Зважаючи на поширення в окремих ЗМІ та у соцмережах неправдивої і...

24.04.2018 19:50

День відкритих дверей заводу «ФФУ Продакшн»: екскурсія п’ятьма етапами виробництва

У вівторок, 24 квітня «ФФУ Продакшн» відкрила двері заводу...

Підписатися на новини