Напередодні Євро-2020 національна збірна планує провести три матчі в різних регіонах України

Команда Андрія Шевченка планує провести три товариські матчі в рамках підготовки до Євро-2020 у трьох різних містах України. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

За словами керівника УАФ, він пропонує Виконкому асоціації підтримати пропозицію визначити місцями проведення матчів: 26 травня зі збірною Кіпру місто Харків, 2 червня з Північною Ірландією, переговори з якою зараз в активній стадії, — Київ, а 7 червня з Ізраїлем — Львів. Ця пропозиція вже погоджена з головним тренером національної збірної України Андрієм Шевченком. 

«Ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі та на Заході України, — зауважив Андрій Павелко. — Отже, уболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом — це те, що об’єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників».

Додамо, що в рамках підготовки до Євро-2020 збірна України проведе ще дві товариські зустрічі в березні. 27-го числа в Сен-Дені наша команда зіграє проти чинних чемпіонів світу французів, а 31 березня в Хожуві команда Андрія Шевченка зустрінеться з Польщею.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини