Друга ліга. Лідери груп проводять контрольні матчі й заповнюють вакансії

Зміни на тренерському містку відбулися не тільки в першолігових «Оболоні-Бровар» та «Миколаєві», а й у їхніх дочірніх командах, що виступають у другому дивізіоні.

Дублерів «пивоварів», що дислокуються в Бучі, очолив Олександр Антоненко, якому буде допомагати Федір Прохоров. Діями юних «корабелів» керуватиме Микола Попелишко, який зазначив, що його завдання — так готувати зміну, аби вона вже найближчим часом склала конкуренцію гравцям першої команди. Хоча найближчим часом новому керманичу доведеться активно попрацювати на трансферному ринку, адже в січні «Миколаїв-2» залишили Микита Крюков, Олександр Толгаренко, Олександр Ткаченко, Дмитро Бардарим та Олексій Олійник.

Керманичу «Миколаєва-2» Миколі Попелишку раніше не доводилося очолювати команду майстрів. Фото www.mfc.mk.ua

Перші спаринги цього року вже провів лідер групи «Б» — «ВПК-Агро». Спочатку підопічні Сергія Соловйова поступилися «Олімпії» з Полтавської області — 0:3, а потім підписали мирну угоду зі ще однією аматорською командою, дніпровським «Легіонером», — 0:0. На перегляді перебувають Павло Мілесін із херсонського «Кристала» та Олександр Кулінич із «Дніпра-1».

Також з аматорами свої перші контрольні поєдинки проведе й переслідувач «ВПК-Агро» — «Альянс». 31 січня підопічні Юрія Ярошенка зіграють із «Вікторією», а 4 лютого — із «Вовчанськом». Налаштовані працевлаштуватися в команді з Липової Долини Валерій Рогозинський із «Миколаєва» та Олександр Лебеденко із житомирського «Полісся».

Визначилося зі своїми спаринг-партнерами на першому зборі й «Поділля». 5 лютого підопічні Віталія Костишина зіграють у Вінниці з місцевою «Нивою», 8-го — з «Агробізнесом» (Волочиськ), а 12-го — зі ще однією «Нивою», тернопільською. Змінити прописку поки що вирішив лише Олександр Музичук.

До речі, лідери групи «А», тернополяни, повертаються з відпустки 28 січня. За словами головного тренера Василя Малика, у лютому його підопічні візьмуть участь у Меморіалі Ернеста Юста, де з’ясовуватимуть стосунки з аматорами Львівщини й паралельно проводитимуть спаринги з командами майстрів сусідніх областей. Велика кількість контрольних матчів має бути корисною, адже вже завтра на перегляд до «Ниви» прибуде сім-вісім новачків.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

31.03.2024 16:01

Друга ліга. «Чайка» перервала переможну серію «Звягеля»

Відбулися поєдинки 21-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

Підписатися на новини