Перша ліга. Підготовка чвертьфіналістів Кубку України до другої частини сезону — у розпалі

З-поміж представників другої за рангом вітчизняної ліги першими офіційні матчі у весняній частині сезону проведуть футболісти «Миная» та «Інгульця», які в березні з’ясовуватимуть стосунки у чвертьфіналі розіграшу Кубка України.

Тому підготовка до нових випробувань у них уже в розпалі, закарпатці взагалі встигли провести аж чотири спаринги. Після звитяги над однією з найвідоміших команд Угорщини, «Дебреценом», підопічні Василя Кобіна записали до свого активу перемогу над елітним «Львовом», до речі, теж вольову. У першому таймі умови диктували львів’яни, які вийшли вперед на 26-й хвилині, але після перерви спочатку Олег Маїк вирівняв становище, а в компенсований час Владислав Микуляк забив вирішальний м'яч. 2:1.

Також на штучному газоні, у Володимирівці, проводив свій перший цього року контрольний поєдинок «Інгулець», який приймав друголіговий «Гірник». Долю протистояння було вирішено ще в першому таймі, адже господарі вигравали після ударів Володимира Коробки, Дмитра Сули та Іллі Коваленка — 3:1. Після перерви суперники обмінялися забитими м’ячами. У петровців відзначився Артем Щедрий. Відзначимо, що лави «Інгульця» поповнив іменитий новачок — хорватський легіонер Младен Бартулович, який раніше виступав за «Волинь». Балканець зазначив, що на його рішення переїхати на Кіровоградщину вплинуло бажання підопічних Сергія Лавриненка підвищитися в класі.

У своєму першому цього року контрольному матчі «Інгулець» переграв друголіговий «Гірник» — 4:2. Фото fcgornyak.dp.ua

До речі, «Минай» та «Інгулець» один з етапів підготовки до весняної частини сезону проводитимуть у Туреччині. Планують провести в цій країні заключний збір і футболісти «Прикарпаття». А поки що підопічні Володимира Ковалюка тренуються в Яремчі й 1 лютого зіграють спаринг з «Агробізнесом». Прикарпатцям доведеться серйозно попрацювати на трансферному ринку, адже команду в січні залишила ціла група досвідчених виконавців, зокрема, Ярослав Конкольняк вирішив продовжити кар’єру у «Волині».

На жаль, тривожні новини надходять із табору «Черкащини». В аутсайдера першолігового турніру виникли чималі фінансові проблеми, і йому загрожує дострокове зняття з дистанції. За словами клубного керівництва, доля «Черкащини» вирішиться наступного тижня.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини