«У нас є секретна зброя проти суперників». Менеджер і гравці збірної України з кіберфутболу — про жеребкування відбору до першості Європи

Менеджер та гравці збірної України з кіберфутболу поділилися своїми враженнями про результати жеребкування кваліфікації першості Європи 2020 року. 

15 січня в англійському Лестері відбулося жеребкування відбірного етапу чемпіонату Європи з кіберфутболу 2020 року. За його підсумками українці потрапили до групи Н разом з Уельсом, Фарерськими островами, Андоррою, Італією та Чорногорією. 

Свої думки щодо суперників та шансів збірної України на вихід із групи висловили менеджер та гравці національної команди.

Менеджер збірної України Костянтин Дем'яненко: «Нашу групу не назвеш «групою смерті», і це вже добре. Ми були готові до будь-яких результатів жеребкування, будемо грати й показувати свій рівень. Хотілося, звичайно, уникнути ігор з Італією, напевно, найсильнішою командою турніру, але, з іншого боку, ми побачимо реальну силу нашої збірної. Решта команд — «темні конячки». Наша мета — вихід на Євро через один або два групових етапи, що не принципово».

Гравець збірної України Максим Makson Андрасюк: «Нам у суперники дісталася одна з найсильніших збірних — Італія. Але наше завдання не змінилося, і ми будемо боротися за вихід на Євро. Будемо готуватися до кожного матчу. За взірець маємо приклад національної збірної країни. У планах нашої команди — провести збір, розібрати всіх суперників і розробити стратегію на турнір». 

Гравець збірної України Ігор ighor_8 Любчак: «Я знаю силу нашої збірної, тому впевнений, що в нас є всі шанси вийти з групи з першого місця. Але італійці є одними з найсільніших гравців у світі. Тому боротьба за перше місце буде важкою. Решта суперніків мало відомі нам, будемо розбирати їхню гру, але думаю, що вони нам по «зубах».

Гравець збірної України Віталій Budb_Proshe Литвинов: «До нас у групу потрапив, можливо, найсильніший суперник. Це — збірна Італії. Там грають високопрофесіональні гравці, але непереможних не буває. Головне — не втрачати очки там, де ми повинні їх брати. Якщо не допускати помилок, можна посісти й перше місце. Ми вже зустрічалися з гравцями з топ-8 збірної Італії (RaissForever і STIFFLER). Обидва поєдинки завершилися внічию. У нашій команді дуже сильні хлопці, які можуть обіграти будь-кого. І в нас є «секретна зброя» проти суперників, але це поки залишиться  таємницею».

Гравець збірної України Сергій Sergobibika Марченко: «Я вважаю, що нам цілком під силу вийти з групи. Є топ-суперник — Італія, є дуже міцний Уельс, але загалом усе можна вирішити. Треба націлюватися на перше місце, а там в разі чого можна вийти і з другого. З огляду на вміння наших гравців, вихід на Євро не повинен стати проблемою. Будемо намагатися показати свою гру і, зрештою, завоювати путівку на Євро».

Нагадаємо, матчі кваліфікаційного етапу еEURO-2020 відбудуться в березні—травні нинішнього року. Фінальний форум 16-ти кращих пройде 9—10 липня в Лондоні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини