Антракт у Прем'єр-лізі: три колективи вийшли із зимової відпустки

До вашої уваги — останні новини з життя клубів української Прем'єр-ліги, які збираються розпочати чи вже розпочали підготовку до другої частини сезону.

10 січня вийшли з відпустки одразу кілька колективів елітного дивізіону чемпіонату України. Срібний призер минулої першості, київське «Динамо», традиційно перед поновленням тренувального процесу спочатку відправив своїх футболістів на медогляд. У перший день до лікарів завітали, зокрема, гравці національної та молодіжної збірних України — Денис Бойко, Микита Бурда, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Денис Попов, Сергій Сидорчук, Олександр Караваєв, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Віталій Буяльський та Георгій Цітаішвілі. Першим офіційним новачком киян у 2020 році став легіонер із Нігерії — клуб погодив умови контракту з 21-річним вінгером Беніто, який має досвід виступів за збірну своєї країни U-23.

Окрім динамівців, 10 січня завершили відпочинок гравці чернігівської «Десни». Підопічні Олександра Рябоконя, до яких днями приєднався нападник «Зорі» Пилип Будківський, що свого часу викликався до лав національної збірної, перший збір проведуть на батьківщині, а 22 січня вирушать до Туреччини.

Третім колективом, який 10 січня розпочав підготовку до весняної частини сезону, стала «Олександрія». Команда Володимира Шарана вже зібралася на базі, і після медичного обстеження та невеликого втягувального збору 14 січня нещодавні учасники Ліги Європи вирушать до Аланії (Туреччина). Серед новачків «Олександрії» — Роман Вантух. Півзахисник орендований клубом у київського «Динамо» до кінця сезону. Уже практично є домовленість з Артемом Гордієнком, півзахисником молдавського «Шерифа», та Богданом Мишенком, півзахисником, останньою командою якого було білоруське «Торпедо-БелАЗ».

Наступними, 11 січня, із відпустки повернуться футболісти «Олімпіку», потім, 13 січня, гравці ще трьох колективів — «Зорі», «Карпат» та «Маріуполя». 14 січня розпочнеться підготовка у «Дніпра-1», «Колоса» та «Львова». 15 січня чекатиме на своїх підопічних головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов, а останнім завершить зимові канікули чемпіон країни — «Шахтар».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.04.2024 12:01

Арбітрів на матчі 26-го туру Vbet Ліги сезону-2023/2024 призначили за допомогою жеребкування

У Будинку футболу відбулося жеребкування, за допомогою якого було приз...

18.04.2024 17:26

Коментар Комітету арбітрів УАФ щодо трактування суддями окремих ігрових епізодів матчів 24-го туру Vbet Ліги-2023/2024

Комітет арбітрів Української асоціації футболу спільно з консультантом...

17.04.2024 20:32

Призначено офіційних осіб на перенесений матч 10-го туру Vbet Ліги-2023/2024

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб ...

Підписатися на новини