Легенди українського футболу зустрілися зі звільненими з полону військовими

Легенди національної збірної України, які зараз виступають за збірну серед ветеранів, зустрілися зі звільненими 29 грудня з полону кадровими військовими. Зустріч відбулася в Києві, у головному військовому клінічному госпіталі, наступного дня після повернення героїв.

Обійми, міцні рукостискання, слова подяки за незламну волю та залізний характер — спілкування та обмін привітанням відбулися в надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Нині наші герої перебувають під цілодобовим наглядом найкращих лікарів України. Та, крім необхідних медичних процедур, після тривалої ізоляції їм також дуже необхідна увага та живе спілкування.

Фото прес-служби АВФУ

Від імені всієї футбольної спільноти та керівництва Української асоціації футболу віце-президент УАФ, президент АВФУ Олег Собуцький щиро подякував кожному захиснику, побажавши якнайшвидшого відновлення: «Весь цей час ми ані на день не забували про вас, розуміючи, через які кола пекла вам там доводилося проходити. Ви вистояли, ви наші справжні герої, ми всі вами дуже пишаємося. Тепер бажаємо повернутися до звичайного життя, відчути радість спілкування з близькими та друзями.

Звістка про ваше повернення з полону стала для нас найкращим подарунком до новорічних свят. Навіть не уявляєте, як ми на неї чекали. Ви кажете, що не плануєте залишати військову службу. Такі слова додають ще більшої поваги до вас. Ви та інші герої-захисники є найбільшою цінністю нашої держави. Зі свого боку ми готові надати будь-яку підтримку чи допомогу. Принагідно від імені керівництва УАФ запрошуємо вас на матчі національної збірної України та ігри збірної ветеранів, яка має дуже серйозні плани на 2020 рік».

Після слів подяки героям була вручена екіпіровка збірної України, новорічні подарунки, зроблені спільні фото. «Немає нічого кращого за повернення до рідного дому, — каже спецпризначенець Сергій Іванчук. — Приємно відчувати таку підтримку, коли побачитись із тобою приходять відомі на всю країну футболісти. Після трьох років у неволі ще треба звикнути до такої уваги», — відзначив звільнений із полону військовослужбовець.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2020 13:00

В'ячеслав Шевчук: «Запам'яталися всі матчі збірної України у Львові»

Екс-гравець національної збірної України В'ячеслав Шевчук, який провів...

25.03.2020 17:01

АВФУ тримає зв’язок та надає допомогу ветеранам футболу

Ініціатива Української асоціації футболу щодо допомоги в боротьбі...

23.02.2020 20:15

Виповнилося чотири роки із дня створення збірної України серед ветеранів

23 лютого 2016 року у приміщенні Будинку футболу в урочистій атмосфері...

18.02.2020 11:03

До п’ятої річниці боїв під Дебальцевим у Снятині відбувся турнір за участі збірної ветеранів України

15 лютого в місті Снятин, що в Івано-Франківській області, відбувся фу...

Підписатися на новини