Друга ліга. У Вінниці знайшли заміну Коллінзу, а в Житомирі готові підтримати «Полісся»

Після відставки наприкінці першої частини сезону керманича вінницької «Ниви» Нгахи Коллінза обовязки головного тренера команди виконував Олег Шумовицький. А з цього тижня він уже очолює «Ниву» на постійній основі.

Як зазначив президент вінницького ФК Вадим Кудіяров, Шумовицький добре орієнтується в реаліях місцевого футболу, запам’ятався він й ефективною роботою зі зміною.

Тим часом лави одного з лідерів групи «А», «Полісся», поповнив відомий голеадор Олександр Ковпак, який раніше виступав за «Чорноморець». За словами головного тренера полісян Анатолія Безсмертного, його підопічні повертаються з відпустки 20 січня і в підготовчий період проведуть 14—15 спарингів. Тішить, що поступово поліпшується й фінансовий стан «Полісся». Необхідну матеріальну допомогу готові надати представники обласних владних структур та міста Житомира. Це важливо, бо боротьба за підвищення в класі в цій групі очікується дуже гостра, й футболісти повинні бути налаштовані тільки на виконання цього складного завдання.

Чи не основним конкурентом полісян, напевно, буде «Верес». До речі, у Рівному вже попрощалися з шістьма футболістами, які минулої осені захищали кольори червоно-чорних. Мабуть, найвагоміша втрата — орендований у львівського «Руху» універсал Мар’ян Мисик, в активі якого в 15-ти зіграних матчах три забиті м’ячі та п’ять результативних передач. Проте, згідно з умовами контракту, «Рух» мав право повернути гравця після першої частини сезону. Саме цією можливістю й вирішили скористатися львів’яни.

Нагадаємо, що поки «Верес» змушений приймати суперників у Млинові, але в Рівному докладають зусиль, аби вже невдовзі підопічні Юрія Вірта передислокувалися до рідного міста. Зокрема, депутати міськради, за достовірною інформацією, проголосували за те, аби виділити необхідні кошти для завершення реконструкції стадіону «Авангард».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини