Святковий настрій і подарунки для юних футболістів від УАФ

Новорічний настрій панує цими днями у стінах Української асоціації футболу.

Із 19 грудня в Будинку футболу запрацювала резиденція Святого Миколая. Діти, юні футболісти, їхні тренери та батьки мають можливість зустрітися із Чудотворцем, гарно провести час та отримати від нього та від Української асоціації футболу новорічні подарунки.

Фото Володимира Раснера

21 грудня до Будинку футболу завітали вихованці соціально-спортивної школи фонду «Реал Мадрид» і ГО «Епіцентр — дітям», а також юні футболісти з Футбольної академії УАФ.

Казковий Дід Мороз, який також прийшов у гості, пропонував веселі й цікаві інтерактивні завдання та конкурси, під час яких діти з легкістю відповідали на футбольні запитання та отримували за це призи.

Із вітальними словами до юних футбольних вихованців звернулися перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, член правління ГО «Епіцентр — дітям» Андрій Каріков та головний координатор соціально-спортивної школи фонду «Реал Мадрид» Тетяна Єднаковська.

Фото Володимира Раснера

«Шановні діти! Дозвольте в першу чергу привітати вас у Будинку футболу та передати вам вітання з новорічними святами від президента УАФ Андрія Павелка, головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка та тренера юнацької збірної України, яка нещодавно стала чемпіоном світу, Олександра Петракова, — звернувся до дітей Вадим Костюченко. — Ми всі разом бажаємо вам у новому, 2020 році побільше перемог, чудових змагань. Бажаємо, щоб ви своїми перемогами прославляли свої команди, школи, батьків, тренерів та всю нашу країну. Успіхів вам, дорогі діти!»

Зі свого боку Андрій Каріков передав дітям вітання від віце-президента ГО «Епіцентр — дітям» Тараса Гереги, подякував керівництву УАФ та Фонду розвитку футболу за підтримку футбольних проектів і побажав усім гарних новорічних свят.

У свою чергу Тетяна Єднаковська, вітаючи дітей, додала, що в новому році юні футболісти матимуть змогу брати участь у багатьох турнірах за кордоном, і заохотила їх приділяти увагу не тільки футболу, а й навчанню у школі.

Традиційно для цих днів не обійшлося без смаколиків, якими дітвора могла насолодитися після завершення свята, отримавши також у подарунок від УАФ футбольні м’ячі.

Свято пролетіло швидко, однак залишило по собі гарний настрій та радість від спілкування.

Фото Володимира Раснера

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини