Діти-переселенці та діти бійців АТО нагородили учасників Зимового благодійного кубку

20 грудня у футбольному залі НПУ ім. М. Драгоманова відбувся щорічний турнір «Зимовий благодійний кубок».

Організаторами турніру виступили: Українська асоціація футболу, УПЛ та ІА «Центр новин».

Благодійний турнір проходив за підтримки голови Федерації футболу Донецької області Максима Єфімова.

Уже традиційно турнір об’єднав між собою команди журналістів, народних депутатів, зірок українського футболу, адвокатів, патрульної поліції та підприємців. Головними вболівальниками стали діти-переселенці зі Сходу України та діти бійців АТО, які допомогли створити справжнє свято футболу.

Фото centernews.com.ua

Перед початком турніру до його учасників та дітей звернулася організатор, шеф-редактор ІА «Центр новин» Ольга Витак, яка передала новорічні привітання від керівників УАФ, УПЛ та Федерації футболу Донецької області: «Шановні команди, дякую вам за те, що берете участь у благодійному турнірі, який об’єднав між собою представників різних професій заради того, щоб наші діти мали можливість займатися спортом. Дякую вам, головні наші вболівальники, що підтримуєте гравців. Ви — наше майбутнє, тому бажаю вам стати справжніми зірками, патріотами України! Разом до перемоги!»

Фото centernews.com.ua

У першій півфінальній грі турніру команда адвокатів перемогла збірну патрульної поліції — 2:1. У другому півфіналі об’єднана команда зірок українського футболу та депутатів на чолі із заслуженим майстром спорту Іваном Яремчуком у серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 здолала збірну журналістів.

У матчі за третє місце журналісти обіграли команду патрульної поліції — 2:0. Переможця ж турніру довелося визначати в серії пенальті, яку краще виконала збірна адвокатів, що перемогла об’єднану команду зірок українського футболу та депутатів — 3:2.

Фото centernews.com.ua

Нагороджували учасників Зимового благодійного кубку діти-переселенці зі Сходу України та діти бійців АТО. Маленькі вболівальники спочатку вручили медалі командам за участь у турнірі, а потім золоті нагороди та кубок переможців — команді адвокатів. Зі свого боку гравці вручили дітям солодкі подарунки та футбольні м’ячі.

Фото centernews.com.ua

Також індивідуальні нагороди отримали кращі учасники змагань:

кращий воротар — Роман Кену (адвокати);

кращий захисник — Артем Артеменко (команда зірок українського футболу та депутатів);

кращий нападник — Андрій Нагірний (патрульна поліція);

кращий гравець — Юрій Мостовенко (адвокати);

кращий арбітр — Іван Петриченко.

Фото centernews.com.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.05.2018 19:30

ФФУ запрошує на «Відкриті уроки футболу» у Вишневому

Прес-служба Федерації футболу України запрошує представників ЗМІ до ви...

Підписатися на новини